Američtí Imagine Dragons si brousí zuby na Prahu

Američtí Imagine Dragons si brousí zuby na Prahu

19. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Indie-rockový kvartet Imagine Dragons se vydává na mezinárodní turné a zavítá při něm i do pražského klubu Roxy 24. dubna 2013. Čtyřčlenná kapela se do Čech zavítá představit úplně poprvé.
V názvu kapely, vybízejícím k představování draků, se skrývá anagram, o jehož přesném původu neví nikdo jiný, než sami členové kapely. Imagine Dragons pochází z třpytivého Las Vegas, hudebně jsou na pomezí sympatického indie-rocku, hiphopu i elektroniky - jejich skladby o démonech (Demons), času (It’s time) nebo krvácení (Bleeding out) nejsou žádnými krváky, spíše energickými baladami o životě. A kde jinde na ně brát inspiraci, než ve Vegas!



„Napsal jsem It’s Time v dost přechodném období,“
vzpomíná Dan Reynolds, bubeník a zpěvák Imagine Dragons. „Všechno šlo blbě. Chtěl jsem se rozhodnout, co dál se životem, jestli dělat hudbu profesionálně – dělal jsem těžký rozhodnutí o tom, kdo jsem a budu. Celou skladbu jsem napsal v kuchyni, podupával si, tleskal. Nenapadlo mě, že píšu hitovku, prostě jsem psal to, co pro mě bylo zrovna důležitý.“ Najít rovnováhu mezi jistotou a riskováním je v jádru tou hlavní hnací silou zvuku Imagine Dragons – a je také odrazem města, které nazývají domov. „Naše kapela by bez Las Vegas vůbec neexistovala – je to skvělé místo pro umělce, kteří se chtějí něco naučit.“

„Jsme moc rádi, že můžeme podpořit mladé, perspektivní umělce, kteří se teprve derou na povrch. Jejich producentem je stejný chlapík, který světu představil např. Eminema, Paramore nebo Rihannu. Koncert Imagine Dragons bude skvělá energická show – všichni se už těšíme, co si na nás v dubnu připraví tito draci z Las Vegas!“ řekl jeden ze zástupců Fource Entertainment.

Úplně první koncert lasvegaských draků Imagine Dragons se koná 24. dubna v pražském klubu Roxy. Vstupenky v síti Tickepro.

www.roxy.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINE DRAGONS (USA)

Středa 24. 4. 2013
Vstup: 440 Kč
Vystupují:
IMAGINE DRAGONS (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika