Radio 1 bude vysílat zpravodajství z FFM

Radio 1 bude vysílat zpravodajství z FFM

20. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radio 1 bude v rámci 15. ročníku Festivalu francouzského filmu vysílat zpravodajský servis o festivalových novinkách a uváděných filmech. Pořad se bude na Radiu 1 vysílat ve všední dny v průběhu konání festivalu od 22. do 28. listopadu, vždy v 11 a 16 hodin.
Zpravodajský servis na Radiu 1 přinese aktuální informace z dění na Festivalu francouzského filmu, pozvánky na filmy a doprovodné akce. Vysílat se bude ve všední dny vždy v premiéře (v 11:00) a v repríze (v 16:00).

Na letošním 15. ročníku Festivalu francouzského filmu, který se koná od 22. do 28. listopadu, je připraveno dvanáct divácky superúspěšných francouzských titulů - The Artist Michela Hazanaviciuse, Nedotknutelní Erica Toledana a Oliviera Nakache, Bůh masakru Romana Polanského, nebo kultovní film Akiho Kaurismakiho Bohémský život. V předpremiéře uvede festival deset titulů, v jejichž čele stojí letošní Zlatou palmou z Cannes oceněné drama Láska. Festival francouzského filmu přináší divákům i řadu speciálních událostí. V rámci svého jubilejního ročníku připraví večer věnovaný úspěšným filmům studentů pražské FAMU, které slavily úspěch na festivalu v Cannes, dále večer věnovaný nejnovějším počinům francouzského krátkého filmu, nebo soutěž Výběr české kritiky.

Více informací o Festivalu francouzského filmu najdete na www.festivalff.cz nebo na www.radio1.cz.


Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika