Armand Van Helden v Průmyslovém paláci

Armand Van Helden v Průmyslovém paláci

26. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
O tom, že každý hudební styl má své hrdiny, vás přesvědčí 2. února 2013 nový koncept Night of heroes. Secesní střední hala Průmyslového paláce v Praze v Holešovicích se promění v místo, kam se sjedou umělci, kteří posledních dvacet utváří taneční scénu a nesmazatelně se zapsali do jejího zlatého fondu.
Výběr umělců a jejich důležitost na této jedinečné akci korespondují se vzpomínkami na doby, kdy taneční scéna prožívala po celém světě velký boom. House a techno se v té době dostávaly ze stínu undergroundu do většiny klubů. Zároveň se formovaly první velké halové akce a festivaly jako Creamfields, Mayday, Qlimax Trance Energy a další.

BTL Agency a Decadance přiváží do Prahy hrdiny doby minulé i současné – a to během jedné noci na velkou party, která nás nechá vzpomenout nejen na začátky taneční scény, ale také zde uslyšíte, jaký je aktuální hudební trend umělců, kteří si mohli už před deseti lety přivlastnit titul legend. Oni jimi totiž opravdu jsou.

V rámci noci NIGHT OF HEROES vystoupí:

ARMAND VAN HELDEN
Ať už ho znáte pod tímto jménem nebo pod jinými z jeho více jak deseti uměleckými pseudonymy, vždy je to house v té nejzářivější podobě. Americký producent z Bostonu je podepsaný pod skladbami jako The Funk Phenomena, You Don't Know Me, Hear My Name, My My My nebo Barbra Streisand a Big Bad Wolf pod hlavičkou jeho posledního projektu Duck Sauce.

ANTOINE CLAMARAN
Francouzský matador oslaví letos 20 let působení na scéně. Za tuto dobu se propracoval mezi absolutní houseovou špičku. Během jeho setu zajisté nebude chybět žádný z jeho zásadních hitů, jako např. Sexy Lady, Let's All Chant, Let's Get Together nebo Decadance.

clamaran 

SANDER KLEINENBERG
Holandský umělec, který je dalším významným střípkem do mozaiky velkých jmen party Night Of Heroes. Na scéně se pohybuje od roku 1987 a rozhodně nepomýšlí na žádnou pauzu nebo konec kariéry. Naopak letos vydává své desáté album.

MAURO PICOTTO
Jsou vám povědomé skladby Iguana, Komodo nebo Pulsar? Tušíte správně - stojí za nimi tento italský techno dj. Mauro Picotto určitě nikoho neponechá v pomyslném klidu a jeho set bude určitě velmi důstojným zakončením celé akce.

mauro picotto

ANGELO MIKE
V Průmyslovém paláci nebude chybět ani přední zástupce polské taneční scény a člověk, který do své domoviny přivedl řadu zahraničních umělců a stál také u první polské Sensation White.

angelo mike

O support na hlavní stagei se postará ve speciálním B2B setu dvojice LOUTKA a BIDLO, která bude mít tu čest akci zahajovat a připravit atmosféru v hale pro své zahraniční kolegy. Oba se pak po skončení svých setů přesunou na Doklubu.cz stage, která bude vystavena ve foyer Průmyslového paláce. Tato stage bude patřit výhradně českým umělcům. Zároveň bude představovat tak trochu střet generací. Prostor totiž dostanou jak matadoři české taneční scény, tak i mladá a nadějná jména z řad té nadcházející generace. Kromě LOUTKY a BIDLA vystoupí v rámci druhé stage CHRIS SADLER a s Decadance neodmyslitelně spjatý P@CO. Z dravé mladé generace nebude chybět vycházející hvězda RICHARD REYNOLDS, kterého doplní teprve osmnáctiletý talentovaný DAIL MANENE.

Více informací na www.decadance.cz

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NIGHT OF HEROES

Sobota 2. 2. 2013
Vstup: prvních 500 ks - 650 Kč, pak 750, 850, 990 Kč na místě
Vystupují:
ARMAND VAN HELDEN (USA) ANTOINE CLAMARAN (FR) SANDER KLEINENBERG (NL) MAURO PICOTTO (IT) ANGELO MIKE (PL) Doklubu.cz stage: LOUTKA, BIDLO, CHRIS SADLER, P@CO, RICHARD REYNOLDS, DAIL MANENE
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
lukas
27. 11. 2012 | 15:05:41
+0 | -0
konecne poradna party
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika