Sticky Dojah bude hostem FX Bounce!

Sticky Dojah bude hostem FX Bounce!

19. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V posledním měsíci jsou čtvrtky v Radosti hodně v kurzu. Svědčí o tom průměrná návštěvnost 450 lidí a kladné ohlasy od všech dosavadních vystupujících. A co bude ke slyšení tento čtvrtek?
Tento čtvrtek se lidem se svými sety představí hned dva z rezidentů FX Bounce! – DJ NOIR, který nedávno uveřejnil na www.fxbounce.com svůj první mixtape 2006 a DJ KWÉ, který má pro vás po jeho nedávné návštěvě Německa připraveny ty největší klubové novinky. Jako speciální host se tento čtvrtek 20. dubna v rámci FX Bounce! představí německý DJ STICKY DOJAH, který není v Čechách rozhodně poprvé a má zde celkem silnou základnu jeho nezapomenutelných party setů, které představil v nejednom pražském klubu a na několika českých letních festivalech. Jako bonus proběhne živé vystoupení NGS bboys, nejlepší české breakdance skupiny, která za poslední roky posbírala snad všechny dostupné trofeje v našich končinách. Navíc se nebojí ukázat „normálnímu“ světu, důkazem toho bylo nedávné učinkování v reklamě na Eurotel nebo vlastní kolekce oblečení od Nike. Přesto zůstávají pořád těmi starými dobrými NGS. Těšte se na strikci od těch nejlepších!

fx bounce

Jinak pro dokreslení jinak skvělé atmosféry v klubu budou opět v pohotovosti všechny plazma videoprojekce, na kterých bude klasicky k vidění spoustu elementů a xtreme sportů vč. lechtivějších xxx Pro více informací kontroluj oficiální website www.fxbounce.com a dodáváme, že vstup do klubu je od 18ti let! Dívky mají vstup po celou noc zdarma a kluci za kilo.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika