U-Cee předskokanem Selah Sue

U-Cee předskokanem Selah Sue

03. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V úterý 11. prosince navštíví pražskou metropoli belgická zpěvačka Selah Sue. Její první klubový koncert v České republice se uskuteční v krásném klubu Roxy. Předskokanem Selah Sue byl ohlášen německý reggae-soulový zpěvák U-Cee.
Tuto šikovnou zpěvačku jste letos v České republice mohli již slyšet v rámci festivalu Rock For People, kde sklidila potlesk nadšených fanoušků. Teprve 23-letá zpěvačka za sebou má tři veleúspěšné hity Raggamuffin, This World či Crazy Vibes, vystupuje na mnoha obřích světových festivalech, mezi něž patří třeba i světoznámý švýcarský festival v Montreux. "Málokdy se podaří tak mladé hvězdě právě v Monreux. Umělci prochází přísným výběrem, a Selah Sue se to povedlo už v jejích 23 letech. Moc se těšíme, co nám předvede v Roxy!" vyjádřil se ke koncertu jeden ze zástupců promotérské společnosti Fource Entertainment. Vstupenky jsou ještě stále k dispozici v síti Ticketpro, avšak jejich počet se snižuje každým dnem, informuje promotér.



Předskokanem bude německý zpěvák žijící v Praze, U-Cee. Talentovaný reggae-soulový zpěvák U-Cee vydal letos v březnu debutové sólo album International Call, které produkoval Djei Gogo, basista a producent United Flavour. Deska zaznamenala velký úspěch v sousedním Německu, kde získala skvělé ohlasy kritiků, skladby z ní rotují na více, než dvacítce německých rádií! V ČR jsme měli již několik příležitostí jej vidět s kapelou složenou z muzikantů United Flavour. Pro koncert před Selah Sue ale společně připravují něco zcela nového - exkluzivní akustický set!



www.roxy.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SELAH SUE (B)

Úterý 11. 12. 2012
Vstup: 495 Kč
Vystupují:
SELAH SUE (B), U-Cee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika