Roxy Shine in House již tuto sobotu

Roxy Shine in House již tuto sobotu

18. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chcete-li si dva dny před Štědrým dnem trochu odfouknout od všeho toho předvánočního stresu, uvolnit se a zatrsat si na kvalitní house v podární předních tuzemských djs, pak je právě vám určená poslední předvánoční party v Roxy s všeříkajícím názvem Roxy Shine in House.
Akce proběhne v legendárním pražském klubu v sobotu 22. 12. za účasti DJs Dan Cooley a Fatty M, jež doplní mattyB & Zjook, kteří zahrají v Chill outu.

Jak už DJská sestava napovídá, těšit se můžete nejen na čistokrevný house ale i na jeho různé odnože. Ostatně jak Dan Cooley, tak rezident klubové noci Flow Fatty M jsou na domácí taneční scéně známí svým vytříbeným hudebním vkusem a precizním stylem hraní pohybujícím se někde na pomezí house, tech house a progressive.

"Moc mě baví míchat jakýkoliv beatový sound. Tam kde je jasně definovaný první beat, tak to je mixing, kde není co řešit. Jsou ale věci, které začínají třeba nějakou melodickou linkou nebo zvuky a tam už je potřeba o tom jednom konkrétním mixu přemýšlet jinak. Aktuálně můžu namixovat v podstatě cokoliv s tím, že odnože house mají prioritu," komentuje svůj aktuální přístup k mixování Dan Cooley, kterého jistě znáte také coby moderátora pražského Radia1 a jenž se se za DJským pultem pohybuje už od roku 1999.

cooley

Zkušeností na rozdávání má i Fatty M, kterého můžete pravidelně vídat na parties na Bukanýru ale především pak coby rezidenta klubovky Flow. Ta v ROXY funguje už více než dva roky a Fatty M si během té doby zahrál po boku takových jmen jako Miss Kittin, Oliver Koletzki, Paul Kalkbrenner, Sébastian Léger, Monika Kruse nebo Timo Maas.

Mezi začátečníky se ale rozhodně nepočítají ani DJs mattyB a Zjook, jimž bude patřit 22. 12. Chill out a kteří hrají v ROXY pravidelně mimo jiné na nocích Flow nebo Shake It!. Jinými slovy - 22. 12. v ROXY na party ROXY Shine in House vás čeká výživná porce kvalitní house music a jejích odnoží od těch nejpovolanějších, kteří slibují, že vám nadcházející svátky zpříjemní nápaditými sety plnými pozitivní atmosféry, jež vás zaručeněn perfektně naladí na nadcházející poslední dny roku 2012!

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY SHINE IN HOUSE

Sobota 22. 12. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Dan Cooley, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika