Erik Truffaz v březnu v Divadle Archa

Erik Truffaz v březnu v Divadle Archa

08. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V divadle Archa se představí vrchol současné švýcarské hudební scény. Vystoupí neúnavný novátor Erik Truffaz v doprovodu svého kvartetu se speciálním hostem Annou Aaron. V této sestavě představí své nové album „El Tiempo de la Revolución“. Originální písničkářka Sophie Hunger přijíždí se svou aktuální deskou „The Danger of Light“.
Erik Truffaz není českému publiku nijak neznámý. V Čechách odehrál nesčetně koncertů témeř se všemi svými projekty. Kvartet skládající se z výjimečných muzikantských individualit Marcello Giuliani, Marc Erbetta a Patric Muller tentokrát přizval ke spolupráci objev švýcarské nezávislé scény zpěvačku a multi-instrumentalistku Annu Aaron.

Sophie Hunger si za velice krátkou dobu vydobila pozici nepřehlédnutelné písničkářky, která svými originálními aranžemi a autentickým přednesem získala posluchače po celém světě.

Česká republika je sophiinou oblíbenou destinací. Vždycky si ráda najde skulinu ve svém nabitém programu, aby mohla místnímu publiku představit na čem právě dělá. Věrní diváci vědí, že každý z jejích koncertů překvapí novými aranžemi a ještě silnějším zážitkem, než byl ten předešlý.



Dodal: Jakub Sláma, Rachot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Erik Truffaz feat. Anna Aaron /Švýcarsko/ & Sophie Hunger /Švýcarsko/
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika