Vladivojna La Chia cestuje po USA

Vladivojna La Chia cestuje po USA

29. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zpěvačka Vladivojna La Chia je originální výtvarnice, hudebnice, skladatelka a je také moderátorka svého rozhlasového pořadu Čajovna, který běží už osm let. Nyní na své cestě po USA natočila na mobil videoklip kde si zahrál také James Dean.
Výlet po USA ve stylu Thelma & Luise plánovala zpěvačka už dlouho a měla v úmyslu jen cestovat a relaxovat, avšak to jí brzy přestalo bavit. Vladivojna:

"Tenhle cestovní výlet do USA byl pro mě vyjímečný. Procestovala jsem skoro celou Kalifornii. Natočila jem tu jen tak na telefon videoklip k písničce "Svobodná", která je na mém posledním albu "Bohémy" a zobrazuje chvíle, které jsem tu prožila. Neplnovala sem tady nic točit ani skládat, ale prostě to přišlo. Napsala jsem taky několik textů na mou novou desku a promyslela celkovou konecepci alba. Písně i texty mám hotové a ve studiu Bena Yonase v San Franciscu mi nahrál saxofón do několika písní jeden z nejlepších San Franciských dechařů Joe Cohen".



Letošní první koncert odehraje Vladivojna 1. února v Novém Jičíně v klubu Galerka, poté se odebere do studia v Ostravě natáčet svou novou desku, která bude naprosto odlišná od její předchozí práce. "Album bude elektronické, energické a místy dost tanečně naladěné. Bude obsahovat hodně instrumentálních, ale i zpívaných skladeb na kterých jsem pracovala v průběhu těchto let."

http://www.vladivojna.com

Dodal: Petra Švejdarová
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika