MXTronica  představuje své headlinery

MXTronica představuje své headlinery

27. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský Průmyslový Palác přivítá za necelé čtyři týdny, tedy 12. května, exkluzivní taneční party MXTtronica, která představí na dvou hudebních scénách téměř dvě desítky umělců z více než sedmi zemí. Je na čase si představit hlavní hvězdy MXTronica stage, která se bude nacházet ve středním křídle paláce.
SANDER KLEINENBERG /NL/
Sander Kleinenberg patří se jmény jako Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten či Marco V ke generaci nejpopulárnějších holandských Djů a producentů, kteří již několik let určují směr a vývoj taneční scény. Kromě jeho pravidelných rezidencí v Kanadě, USA a na Ibize jej můžete vidět jeho nesčetných vystoupeních od Belfastu po Buenos Aires. Sander se v minulosti proslavil legendárními kompilacemi Global Underground, sérií EP Four Seasons, nebo spoluprácí a remixy pro Justina Timberlaka. Jeho aktuálním úspěchem je bezespory hlavní ocenění na WMC Miami v kategorii Best European DJ.

www.sanderkleinenberg.com

JAMES ZABIELA /UK/
James Zabiela si právem zaslouží respekt a uznání za to, co se mu podařilo v jeho mladém věku dosáhnout. Ve svých 24 letech právem zaujímá tento britský talent 13. příčku v anketě DJ MAGu, obklopen jmény jako Richie Hawtin, Christopher Lawrence, nebo Judge Jules. Jeho raketová kariéra odstartovala okamžikem, kdy jej vzal DJ Sasha pod svá křídla do bookingu Excession. Ještě před dvěma lety hrál jako jeho předskokan v klubu Space na Ibize, a nyní má zde svoji rezidentní noc. Jeho hraní boří a překonává hranice mezi styly. Jeho způsob mixování, při kterém používá několik gramofonů, CD přehrávačů, samplerů a DVD, z něj dělá jednoho z technicky nejzajímavějších a nejdokonalejších Djů současnosti. Praha se tak stane po dlouhé době další zastávkou na jeho pouti po největších světových klubech a parties.

www.jameszabiela.co.uk

BENJAMIN BATES /NL/
Tenhle sympatický holanďan patří mezi novou generaci Djů, kteří začínají dobývat svět. Jeho kariéra se začala budovat v okamžiku, kdy mu nabídl spolupráci jeho dlouholetý vzor Marco V. Společně začali produkovat pod různými pseudonymy, a následně vznikly jeho první skladby a autorské album. Benjamin Bates pravidelně vystupuje na největších holandských parties a festivalech, a nyní se vůbec poprvé představí domácímu publiku.

www.benjaminbates.nl

SAN /NL/
Hudba tohoto úspěšného producenta a Dje, kterou vydává jako SAN, Solid Sessions či SanProject, zní v setech a na kompilacích největších světových hvězd. Skladby Janeiro, Sunday a Mechanical People remixovala jména jako Armin Van Buuren, Lemon 8, James Holden a další. Má za sebou rezidenturu v nejznámějším holandském klubu Kremlin, rumunském Kristal, a aktuálně pravidelně odlétá do super klubu Elevate v Indii, pro který namíchal úspěšnou kompilaci, která se zanedlouho objeví na evropských trzích. SAN uchvátil domácí publikum na festivalech Mácháč, TDK Time Warp a několika klubových nocích.

www.djsan.nl

Tato akce je určena pro kuřáky starší 18. let. Vstup na Mxtronica party je po registraci zdarma, nebo lze zakoupit vstupenky na místě v den konání akce za 250 Kč. Počet vstupenek je limitován.

Veškeré informace na www.mxt.cz .

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika