Zpravodajství z festivalu Jeden svět na Radiu 1

Zpravodajství z festivalu Jeden svět na Radiu 1

25. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radio 1 bude v rámci 15. ročníku festivalu Jeden svět vysílat zpravodajský servis o festivalových novinkách a uváděných filmech. Pořad se bude na Radiu 1 vysílat v průběhu konání festivalu od 4. do 13. března, vždy v 11:00 v 16:00.
Zpravodajský servis přinese aktuální informace z dění na festivalu, pozvánky na filmy a doprovodné akce a rozhovory s protagonisty festivalu. Zpravodajství budeme vysílat vždy v 11 hodin v premiéře a v 16 hodin v repríze.
 
Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět, který pořádá společnost Člověk v tísni, je v současnosti největším dokumentárním festivalem s tématikou lidských práv na světě. V Praze se koná v termínu od 4. do 13. března. Jeden svět je místem pro výměnu názorů a zkušeností, diváci a divačky mají možnost o tématech filmů diskutovat nejen s filmovými tvůrci, ale i s odborníky na danou problematiku. V rámci festivalu je udělována jediná česká mezinárodní lidskoprávní cena – Homo Homini. Každoročně ji získávají osobnosti či skupiny, které se významně zasloužily o prosazování lidských práv. Festival se nekoná jen v hlavním městě, ale po promítání v Praze se projekce Jednoho světa přesunou do čtyřiceti českých a moravských měst.
 
Více informací o Mezinárodním festivalu dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět najdete na www.jedensvet.cz.

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika