Jubilejní dubnový Bbarák

Jubilejní dubnový Bbarák

28. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Právě vychází po pěti letech jubilejní padesáté vydání hiphopového časopisu Bbarák a v tomto článku naleznete vše, co na Vás v tomto čísle čeká.
Na svých stránkách se tedy samozřejmě ohlíží přes rameno, co se za těch pět let událo a připomene pár prvenství, které má na svém kontě. Jinak se ale jako vždy kouká hlavně vpřed. Největší událostí je jistě vydání LP “Bengoro” se kterým se o vaší přízeň uchází lídr Piešťanského Kontrafaktu – Rytmus. Slangem s ochrannou známkou proložený rozhovor nám mohl dát jedině Baro rai, kontroluj.

Když už pade, snažili jsme se vytáhnout i s dalším exkluzivním materiálem. Vyrazili jsme do Vídně, abychom pro vás přivezli dojmy z tiskovky a z koncertu Mike Skinnera alias The Streets. O tom, že na US turné prochlastal málem i svůj dům a že na benzínce ukradl plyšového medvěda jste určitě slyšeli, ale jaký byl ten koncert a jak se tedy pere se svou slávou tenhle “obyčejný chlápek” se dozvíte jedině u nás. Přinášíme vám rozhovor s DJ A-Trakem. Seznam jeho battle titulů je dlouhý jako hlasovací lístky v Maďarsku, nejznámějším zářezem je titul světového DMC šampiona ve věku patnácti let. V současnosti nejede ani tak kluby, jako vyprodané stadiony v roli koncertního DJe Kanye Westa. Jak se s tím talentovaný Kanaďan srovnává a proč furt nosí sluneční brýle se dozvíte v našem rozhovoru ze Sydney dělaném v den jeho narozenin. A konečně dojde i na nějaký ten US rap. O Houstonu se toho loni napsalo opravdu hodně, jen u nás si ale přečtete s jedním z největších tamních jmen – Mike Jonesem původní rozhovor. Ať už ho žerete i s grillem nebo se ptáte, jak s takovou lyrikou může slavit takový úspěch, najdete tu na vaše otázky zajímé odpovědi.

bbarak

Máme pro vás ale i kupu dalšího materiálu jako profily: Young Jeezy – sněhuláka z Houstonu, El Da Sensei – jedné poloviny kultovních Artifacts a vzpomínkový profil nedávno zastřeleného Proofa z D12. Čekají vás rozhovory: s UK průkopníkem za koly z oceli jménem Shortee Blitz, domácí nadějí IdeaFatte nebo podzemním zázrakem jménem Supastition. A pak tu samozřejmě jsou I pravidelné rubriky – do studia se koukneme za DJ Trafikem z PSH, na mapu zaneseme Pardubice, v beefu rozsekneme kauzy Eazy-E vs Ice Cube, Dr.Dre & Snoop a Ice Cube vs B-Real, v blast from the past si připomeneme vězněné rappery C.E.B., v back in black se představí Lionel Richie, mezi DJ’s promluví battle mašina ie.Merg_, v graffiti čeká rozsáhlý report z Milána, break nabízí článek o Krumpingu a report z Juste Debout. V rhytm & blues čeká Ne-Yo, v jah live zase Irie Revolutionary, nechybí čtvrtý díl oblíbeného fotoseriálu City fever, stejně jako Prague fashion weekendu věnovaný díl Dsgn addictu a šatny. Tuco dal pro sneaker addict dokupy své osobní top 50 a jelikož většina z nás by měla problémy vůbec padesát modelů vyjmenovat, natož je řadit, myslím, že oceníte. Nechybí ani stránka snowboardingu a živáčů (Kanye West v Německu, Onyx v Roxy a 1.Liga v Pardubicích), jsou tu recenze na singly, dema, filmy i alba (LP měsíce je pro nás Ghostfaceovo “Fishscale“, ale vysoké hodnocení dostali i Spank Rock a Five Deez, je tu první recenze na nové LP PIO Squad, …)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika