Prahu si podmaní oblíbení barmani

Prahu si podmaní oblíbení barmani

19. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek ožijí prostory pražského Průmyslového paláce unikátní akcí Havana Club Tour de Bar 3. Večer bude patřit soutěžní přehlídce barmanů z deseti vyhlášených podniků v Praze. Barmanskou show podpoří přední čeští djs, ale také zahraniční hudební hosté.
Do Prahy přijede srbský DJ a producent GRAMOPHONEDZIE a kubánský hudební projekt s živými muzikanty Fresh Reggaeton show. V unikátní barmanské exhibici vystoupí také mistr ČR a vicemistr Evropy v tzv. Flair bartendingu David Neumann. Vstup na akci získají návštěvníci zdarma po registraci na webu www.tourdebar.cz
 
Již třetím rokem přiváží putovní akce HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 do vybraných českých a moravských měst barmanskou přehlídku regionálních podniků spojenou s atraktivním hudebním programem. V pátek 22. března dorazí do Hlavního města, aby nabídla příležitost předvést své umění pražským barmanům. Kromě ochutnávky lahodných míchaných drinků se návštěvníci mohou těšit na atraktivní audiovizuální show a vystoupení světově uznávaného hudebníka. „Spojení zábavy, hudby a kvalitní barmanské performance láká na každou z našich zastávek několik tisíc návštěvníků,“ hodnotí za pořadatele akci Jiří Tomaško. „Pražany letos zveme do luxusních prostor Průmyslového paláce a nabídneme atraktivní zahraniční jména. Producent GRAMOPHONEDZIE bude jistě velkým lákadlem pro všechny fanoušky kvalitní hudby.“ Vystoupení tohoto světově uznávaného interpreta bývají vyprodaná a skladby z jeho studia patří téměř k povinné výbavě každého Dje. Na svém pražském koncertu zahraje výběr ze své současné tvorby i hity, které mu vynesly hvězdnou kariéru, mezi jeho nejznámější patří „Why Don´t You“.



Až z Kuby přiveze zpěvák Dariel svou Fresh Reggaeton show, která kombinuje karibské rytmy, tanec, zpěv a živý hudební doprovod. O atmosféru velké halové akce se postará působivá audiovizuální show s využitím nejmodernějších led technologií. Chybět nebude ani profesionální barmanská show v podání Davida Neumanna, mistra ČR a vicemistra Evropy v tzv. Flair bartendingu.

havana
 
Kde v Praze míchají nejlahodnější drinky?
 
O tom, kdo se bude nakonec radovat z titulu nejlepšího pražského podniku, rozhodnou samotní návštěvníci akce. Předhánět se, kdo namíchá chutnější Havana Mojito, Cuba Libre a další lahodné drinky s nezbytnou ingrediencí, autentickým kubánským rumem Havana Club, budou barmani z těchto podniků: Alibi cocktail & music bar, Chapeau Rouge, Coco café bar, Coyotes, Insomnia music club, La Bodeguita del Medio, La Casa Argentina, N11 music club, Phenomen a Zlaté Časy.
 
Program akce:
21.00   FATTY M
22.45   Představení soutěžících podniků - moderují Johnny Bravo a Tomáš Pinďa
23.00   DJs PAVEL BIDLO, CHRIS SADLER, FATTY M
00.00   FLAIR SHOW - DAVID NEUMANN
00.05   FRESH REGGAETON LIVE BY DARIEL (Havana, Cuba)
00.25   GRAMOPHONEDZIE
02.00   DJs PAVEL BIDLO, CHRIS SADLER, MANIO
03.00   Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
03.20   DJs PAVEL BIDLO, CHRIS SADLER, MANIO
 
Bližší informace najdete na stránkách www.tourdebar.cz a na
www.facebook.com/events/195090017292905. Vstupenky na pražskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 22. 3. 2013
Vstup: 300 Kč, vstup zdarma po registraci
Vystupují:
GRAMGRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Faty M, kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika