Nový web Spabreakers.cz

Nový web Spabreakers.cz

03. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nové stránky Spabreakers.cz vám nabízejí MP3 ke stažení, ukázky streetartu, hodnocení partypeople, rozhovory a reportáže a přehled dnb akcí.
ReverseArt & Spabreakers crew

Po „měsíci offline“ přichází překvapení

Zhruba čtyři týdny byly stovky návštěvníků stránek naší Reverseart/Spabreakers crew „přivítáni“ hláškou „Provádí se údržba serveru“. Děkujeme za desítky ohlasů, které nás přiměli pospíšit si se spuštěním stránek nové generace. Po týdnech příprav jsme konečně online! A máte se na co těšit! Kromě pravidelné porce novinek nejen z domácí dnb scény vás necháme hodnotit pařící, kalící a povykující klubery, stahovat sety všemožných dnb žánrů, prohlížet si umění ulice, kolem kterého kráčíte možná každý den a dělat mnoho dalších skopičin.

Dosud dvě bandy, teď už jedna posádka
Nové pro návštěvníky obou dosud samostatných projektů Spabreakers.cz i Reverseart.com bude i podivně delší logo. Je to proto, že jsme se rozhodli spojit síly DJs, MCs a producentů v obou projektech, abychom vám mohli obstarávat kvalitnější mejdany, nechat vás číst víc novinek a aktualit, prohlížet víc fotek z akcí, diskutovat o drum and bassu... Nemusíte se však bát, že vaše oblíbená značka zanikne, budou zkrátka fungovat oba odkazy a mířit na společný cíl – na web naší bandy!

Pořádně tučný booking
Jedna z rubrik, která nakypěla do nebývalých rozměrů, je booking. Je nás víc, a tak je jasné, že si promotéři budou mít z čeho vybírat. Máme mezi sebou DJs hrající d`n`b snad všech subžánrů – liquidfunk, inteligent, techstep, ale třeba i breakcore.

Kde a kdy v nejbližší době?
Naší společnou snahu můžete sami posoudit v nejbližších týdnech kdy dohromady oslavíme naše sloučení. V pátek 12.5. nás budete mít šanci zastihnout v obou našich domácích městech. V Praze se uskuteční akce BASS SHOCK v klubu Matrix a v Mariánských lázních akce SMASH THE DISCO Na Rampě. Týden na to budou mít další šanci obyvatelé Plzně, kde vystoupíme v klubu InSpiral a nakonec dne 2.6. nám bude patřit druhá scéna 21. DRUMSTATION v Pražském Crossu. Tím naše vystupování samozřejmě nekončí. Všechny budoucí akce můžete najít na webu www.spabreakers.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika