Poslední informace k Time Warp 2013

Poslední informace k Time Warp 2013

02. 04. 2013  |  Autor: stolda  |  Komentáře (0)
Několik desítek hodin zbývá do zahájení letošního, již 19. ročníku festivalu Time Warp. Pomyslné otevírání festivalové sezóny je za dveřmi, Karottemu zbývá oznámit časový line-up, organizátorům prodat posledních pár lístků a cestovatelům odškrtat poslední položky v partylistu.
Jeskyně 2013 a Propast
Nebyl by to Time Warp bez vizuální imaginace a propracovaného stage designu. Koncept haly č. 2 navazuje na loňskou velkolepou "jeskyni".  Kombinace textilní dekorace, videoprojekce, světelných a optických efektů bude maximálně přizpůsobena potřebám vjs a podmanivá myslím návštěvníků.

Zatímco vzhled 2. haly směřuje spíše do minulosti lidského bytí, 1. hala bude připomínat opačný pól časové osy. Dominantním prvkem bude perspektivní videoprojekce, složená z obrovského holofoilu orámovaného vznášejícím se světelným parkem, vyvolávajícím v divákovi iluzi hloubokého (časo)prostoru.

väth

Časový rozpis
Tak jako každý rok bude i letos časový line-up zveřejněn ve středeční radio show Karotte's kitchen, kterou je možné poslouchat od 19 do 21 hod. na radiu Sunshine live. Na stejném rádiu bude v sobotu od 20:00 do neděle 8:00 přinášen přímý přenos z výstaviště v Mannheimu
http://www.sunshine-live.de/onair/dj-music/karottes-kitchen

Vstupenky
Mimo vyprodané VIP lístky jsou stále k dispozici vstupenky za 60€ na celou party a zároveň také "ranní vstupenky" za 40€, které jsou platné od 5:00. Majitelům vstupenek je umožněno v sobotu i neděli cestovat zdarma všemi dopravními prostředky v několika německých regionech zároveň.
Předprodej vstupenek

Warm-up
O tradiční warm-up party v nedalekém Ludwigshafenu se postará v klubu Loft partička okolo CLR. Chris Liebing, Brian Sanhaji, T47, Drumcell, Rebekah, Monoloc a DJ Emerson předehřejí půdu v Mannheimu na provozní teplotu. Vstup zdarma pro majitele vstupenek na festival.

Jak Time Warp probíhal v minulých letech?
Report z Time Warp 2012
Report z Time Warp 2011
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME WARP

Sobota 6. 4. 2013
Vstup: 60 EUR + poplatky
Vystupují:
Sven Väth, Richie Hawtin, Carl Cox, Laurent Garnier, Luciano, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Marco Carola, Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones, Visionquest (Seth Troxler, Lee Curtiss, Ryan Crosson, Shaun Reeves), Dixon, Len Faki, Magda, Ellen Allien, Monika Kruse, Karotte, Marcel Dettmann, Pan-Pot, Joseph Capriati, Agoria, Matthias Tanzmann, Mathias Kaden, Nick Curly, Valentino Kanzyani, Niconé & Sascha Braemer, Keinemusik (Adam Port, David Mayer, Rampa, &Me), Tommy Four Seven, Wankelmut, Hector, Alle Farben, Nekes, Seebase, Steffen Baumann, Sasch BBC, Steffen Deux, Sebastian Kreikemeier, Gaiser, Lexy & K-Paul, Matador, Oliver Schories, Bunte Bummler
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika