Sasha chystá v Roxy tříhodinový set

Sasha chystá v Roxy tříhodinový set

04. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už jen jeden den zbývá do vele očekávaného vystoupení velšského dje a producenta Sashi v pražské Roxy. Sasha se dle svých slov na české fanoušky po tak dlouhé pauze opravdu velmi těší. Potvrzuje to ostatně i fakt, že si na nás chystá celkem tříhodinový (!) set. Pojďme si nyní stručně zrekapitulovat poslední info včetně line upu večera.
Velkolepý svátek house a dance music obecně, kterým tato party bezesporu bude, začne úderem 22. hodiny, kdy se otevře vstup do ROXY. Náležitý rozjezd celé party budou mít pod palcem domácí DJs Tomics a rezident klubové noci Flow Roman Rai, kteří si oba chystají 90ti minutové sety. 

Zhruba v jednu hodinu po půlnoci pak už bude ROXY patřit jen a jen Sashovi, jenž prý dodnes velmi rád vzpomíná na své poslední hraní v ROXY a v ČR obecně, které proběhlo před jedenácti lety na party ZEN. Obrázek o tom, jak zhruba by mohl Sashův tříhodinový set vypadat, si můžete udělat například ze záznamu jeho vystoupení na letošním BPM Festivalu:



Závěr celé party bude mít pak na hlavní stage pod palcem rezident klubovky House Elements DJ Biodan. Zapomínat ale nemůžeme ani na dvojici DJs Cubik a Face, kterým bude patřit druhá "nu:disco lounge stage" a trojici VJs JTR, Deja a Pexi, jež dokreslí atmosféru celého večera svými vizualizacemi.

Line up:

22.00 - 23.30 Tomics
23:30 - 01:00 Roman Rai
01:00 - 04:00 Sasha (UK)
04:00 - 05:30 Biodan

Nu:Disco lounge: Cubik & Face

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SASHA

Sobota 6. 4. 2013
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
dj Sasha (UK), Biodan, Roman Rai, Tomics, Cubik & Face
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika