Sensation Source of Light zveřejnila line up

Sensation Source of Light zveřejnila line up

09. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sensation oznámila line up pro edici Source of Light. Letos se line up skládá z kombinace electro house, tech house a house music. Přinášíme jména všech umělců, kteří vystoupí 25. května v O2 aréně.
Mr. White:
Rezident Sensation s bledou tváří rozjede show tak, jak to máme rádi. Nejlepší house rytmy vás naladí a vytvoří perfektní atmosféru. Mr. White otevírá Sensation show již několik let, cestuje po celém světě se svým turné a nabírá zkušenosti. Muž v bílém vás určitě přiměje tancovat.
 
Sebastien Leger:
Je známý svými jedinečnými produkcemi, které rozehřívají taneční parkety po celém světě. Už více než deset let vydává své úspěšné tracky. Spousta z nich byla vydána pod jeho vlastním labelem Mistakes. Od tohoto francouzského inovátora očekávejte funky, heavy tech house.
 
Funkerman:
Funkerman je DJ, který toho má za sebou opravdu hodně: vystupuje po celém světě, neustále vydává svoji hudbu a ještě zvládá řídit Flamingo records a Can You Feel It. Zabodoval mega hity jako “3 minutes to explain” s Fedde le Grandem a dalšími bombami jako “Paperbag Revolution”, “Everyday getaway” a “La Sirena/Smoking Blue”. Funkerman zcela jistě rozsvítí O2 Arenu.
 
Sunnery James & Ryan Marciano:
Proslavili se díky svým notoricky známým setům a teď Ryan & Sunnery hrají po celém světě. Od Ibizy přes New York až po Brazílii, každý miluje energický výkon těchto kluků.

V současné době berou žebříčky útokem se svojí novou skladbou "Firefaces" a za krátko vydají spoustu mnoho nových tracků. Připravte se na známá jména nejlepšího holandského housu.
 
Nicky Romero:
Nicky Romero je opravdu mužem okamžiku.Ve svých 24 letech se Nick loni umístil ve známé anketě DJ Mag - o nejlepšího DJe roku - na čísle 17, což je nejvyšší vstupní číslo roku. Vydal své tracky u respektovaných labelů jako Spinnin´, Toolroom, Fly Eye a Flamingo records. Kromě toho pracuje s takovými hvězdami jako jsou David Guetta, Rihanna, Fedde Le Grand a Calvin Harris. Jeho poslední spolupráce s Johnem Christianem, nazvaná "Still the same man", je už teď jedním z největších tech house hitů roku. K tomu všemu je rezidentem v klubu Pacha na Ibize a loni byl hlavním lákadlem na všech významných festivalech. Připravte se na pravou superstar mezi DJs.
 
Bingo Players:
Tihle kluci budou mít v Praze svůj Sensation debut. Bingo Players to rozjeli hned začátkem roku, kdy se v celosvětovém žebříčku top ten hitů umístil jejich singl Get Up (Rattle), který byl singlem číslo jedna ve Velké Británii dva týdny v řadě. I další tracky jako “Cry”, “Out of my mind” a “L'Amour” měly velký úspěch a také podporu všech top DJs. Loni hráli Bingo Players na každém důležitém festivalu a v roce 2013 toho mají před sebou ještě víc.


 
Vstupenky na tuto exkluzivní akci, která je jediná svého druhu, jsou již v prodeji a lze je zakoupit prostřednictvím prodejní sítě SAZKA na www.sazkaticket.cz.

Dodal: Jiřina Jirušková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION SOURCE OF LIGHT

Sobota 25. 5. 2013
Vstup: bude upřesněno
Vystupují:
Mr. White, Sebastien Leger, Funkerman, Sunnery James & Ryan Marciano, Nicky Romero, Bingo Players
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika