Kdo má lepší barmany – Pardubice nebo HK?

Kdo má lepší barmany – Pardubice nebo HK?

09. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Dva „věční rivalové“, východočeská města Pardubice a Hradec Králové dostanou další příležitost k porovnání sil. V pátek 19. dubna poměří své barmanské umění zástupci vyhlášených podniků těchto dvou měst v soutěžní přehlídce Havana Club Tour de Bar 3. O vítězi rozhodnou samotní návštěvníci akce.
V pardubické ČEZ areně tak budou k vidění atraktivní barmanské show i vystoupení předních českých Djs. Horkokrevnou směs latinskoamerických rytmů a tance přiveze do Pardubic kubánský zpěvák Dariel ve své Fresh Reggaeton show.
 
Barmany z vybraných koktejlových barů a podniků z Pardubic a Hradce Králové čeká výzva v podobě náročné soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3. V pátek 19. dubna večer se budou za improvizovanými bary v pardubické ČEZ aréně pořádně otáčet a snažit se ke svému barovému pultu přilákat co nejvíce návštěvníků. Z vítězství se nakonec bude moci radovat ten soutěžní podnik, který za celou noc namíchá nejvíce lahodných drinků jako Havana Mojito, Cuba Libre a další s autentickým kubánským rumem Havana Club. O vítězi rozhodnou samotní návštěvníci svou přízní jednotlivým soutěžícím podnikům.
 
Z Pardubic se zde představí klub Áčko, Che's café-bar, Gimlet Music Bar, Patapuf bar, Road Cafe, kavárna U čtyř prstů, St. Patrick a Quentin's pub & bar. z královéhradeckých podniků se soutěže zúčastní Podvobraz Music Club a Level Music Club. Upoutávka s představením soutěžících podniků:

 
Aktuální ročník soutěže již navštívil Ostravu, Prahu a Brno. Každá zastávka přilákala několik tisíc návštěvníků. „Putovní barmanskou přehlídku pořádáme již potřetí a letos se setkáváme na všech zastávkách s rekordní návštěvností. Podle dosavadních reakcí očekáváme, že i na pardubickou akci přijde velký počet milovníků míchaných drinků a skvělé zábavy,“ říká Jiří Tomaško, jeden z pořadatelů akce.
 
Pardubická HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 nabídne kromě atraktivní barmanské show také kvalitní hudební program včetně zahraničního hosta. Jak vypadají večírky v horkém Karibiku, ukáže českému publiku kubánský zpěvák Dariel, kterého v jeho Fresh Reggaeton show na podiu doprovodí svůdné tanečnice i instrumentální doprovod. Za mixpultem se během večera vystřídá česká djská špička včetně Chrise Sadlera, Pavla Bidla, Mania a Subgata. Chybět nebude ani východočeský hudební projekt Elektrohands. Atmosféru velké halové akce doplní působivá audiovizuální show využívající nejmodernějších led technologií.
 
Bližší informace najdete na stránkách www.tourdebar.cz a na
www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar/events?ref=ts#!/events/120703401414180/
Vstupenky na pardubickou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 19. 4. 2013
Vystupují:
GRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Pavel Bidlo, Chris Sadler, Manio, Fresh Reggaeton Live by Dariel, Subgate, Electrohands
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Míša
12. 04. 2013 | 12:49:46
+0 | -0
No ty vogo, to maj v Pardubkách tolik bárů?Hradec je teda nějakej zaostalej ne?

SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB TOUR DE BAR, 19.4. Pardubice
2x dárkový balíček Havana
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika