Na Encore Night bylo téměř prázdno

Na Encore Night bylo téměř prázdno

03. 05. 2006  |  Autor: Jervin  |  Komentáře (0)
Páteční večer v Praze nám nabízel vcelku slušný výběr kam vyrazit za zábavou a jelikož sem už opravdu dlouho nebyl na halovém technu, zvolil sem si jako cíl své páteční zábavy Encore Night.
Tento páteční večer v Praze nám nabízel vcelku slušný výběr kam vyrazit za zábavou a jelikož sem už opravdu dlouho nebyl na halovém technu zvolil sem si jako cíl své páteční zábavy právě tuhle párty. Podle mého názoru při pohledu na line-up slibovala tahle noc pořádnou dávku načechraných techno beatu. Krátce po deváté hodině dorážím na místo.

encore night

První co mě zaráží je že čím více jsem se blížil k hale tím méně lidí bylo k vidění. Pro začátek smutný fakt že asi plno nebude. Poté procházím kolem vibrujících oken haly do níž se chystám a první kam mé oči směřují je pohled na parket. Jaké to zklamání když vidím resp. nevidím nikoho. Lidi snad dorazí tak s tímto vplouvám bezproblémově a natěšeně dovnitř. Pojďme na to. Krátce bych teď popsal co bylo nachystáno. Přímo u vchodu byla malá stage která při mém příchodu ještě nebyla osázená lidmi a taktéž Dj chyběl jinými slovy startuje se později. Zapaluji si cigárko a pomalu se přesouvám kolem míst k sezení a jednoho baru na hlavní stage do které vcházím zhruba uprostřed její délky. Po pravé straně podium pro djs a na opačném konci je druhý bar. Mám všude pěkný výhled poněvadž se v hale nachází více barmanu a lidí z ochranky než je návštěvníku.Tak tedy vyrážím směr šatna abych se pak mohl vrhnout na parket a předvést v prázdné hale pár tanečních kreací ;o) ale narážím na problém, kde je šatna? Nakonec zjišťuji že šatna není a za vděk beru topením které bylo pod okny po celé délce haly. Slušný zvuk v hale zajišťovaly dvě věže beden.

encore night

Hned vedle nich jsou umístěny dvě projekce na nichž probíhá děj animací které se mi zdají kvalitní a nepříliš okoukané usuzuji tak podle toho že člověk se při pohledu na ně bavil.Uprostřed bylo podium pro djs a nad tím vším světla ale co vám to píšu? To vidíte na fotkách. Ted už si jen dát něco k pití a jde se na to. Obvyklý vítací rituál za námi a zpět na parket kde Dj Neuf hraje „klasické“ techno a pouští ve směs hitovky. Dá se říci že mě dostává třeba remixem od Adama Bayera tracku Bena Simse "Manipulated" který už sem dlouho na párty neslyšel. Dále bylo k slyšení dalších pár "old" kousku poté už se odvázaně bavím. Ke zbystření mě donutí až deska od Iniga Kennedyho "Asymetric" která se mi trefila do noty a která neroztančí snad jen techno mrtvolu.Posléze se za mixem objevuje nekompromisní osoba a od začátku se s ničím nemazlí. Skoro už nezaměnitelný styl mixu a potůčky slévající se v řeku plné energie.Taky o tomto setu Dj Spyra se dá říci že byl plný prověřených věcí z těch zadupávacích třeba věc od dje Bosse "Untitled" z jeho labelu DoleGate a na ní po chvíli navazuje snad s tou nejvíce zvonivě naklepanou deskou od japonského mistra Takaaki Itoha.

encore night

Dostávám se do varu a to v době kdy se opět ve vzduchu vznášel nádech typu Adam Bayer tentokráte ve spolupráci s Henrikem B pod názvem "Sound Identification" to vše zabalené v dobrém mixu okořeněné efekty z 6stovkového „pincka“ podáváno ze dvou gramofonu a navrch posypáno použitím cd-playeru. Poté nastupuje usměvavý chlápek McAffer který ze svého notebooku přes druhý přistavený vícekanálový mix vyrábí skladbu zvuku jež je příjemná masáž pro uši a samozřejmě končetiny vůbec. Je něco okolo druhé hodiny ranní a na place podupává nejvíc lidí za celý večer ale stejně počet lidí ku velikosti haly je smutný. Po tomto guru undergroundovější odnože techna přistupuje ke gramofonům zkušená djka Rackitt a na tempu nijak nepolevuje. Přestože se mi to hudebně líbilo jdu se podívat na druhou stage tu již dříve zmiňovanou. Tady není ve chvíli mé návštěvy o moc víc lidí jak na hlavní stagi. Hraje se tu o poznání volněji a tak se po chvíli vracím zpět. Nevím přesně ale kolem 3 hodiny ranní nastává ticho a párty je ukončená. K závěru bych chtěl ještě dodat že během večera sem zaslechl i skladbu která mě donutila se chovat v prázdné hale jako v nabitém kotli.Tou onou skladbou je flákota od Prodigy „Smack my bitch up“ Co k tomu říci? Párty to byla podle mého názoru hudebně povedená, co se týkalo prostoru nemyslím že by to byla špatná volba jen dorazilo neuvěřitelně málo lidí což si myslím byla škoda.


Foto: Acid



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika