Electronic Beats Bratislava opět vyprodané

Electronic Beats Bratislava opět vyprodané

15. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Putovní festival elektronické hudby v režii Telekomu je v bratislavské Refinery Gallery připraven na 19. dubna. K již potvrzeným interpretům Hurts, Agora, James Pants a Youthkills přibyla i slovenském jména - mladá kapela Puris a dvojice dýdžejek Margita a Besná. Díky kvalitnímu obsazení je festival již beznadějně vyprodán.
Industriální prostory Refinery Gallery přivítají festival Electronic Beats Bratislava už podruhé. Zdá se, že fanoušky elektronické hudby je v hlavním městě daleko více, protože kapacita 1300 návštěvníků se rychle zaplnila a poslední lístky se prodaly týden před konáním akce.

V Bratislavě už Telekom se svým projektem Electronic Beats představil hvězdy jako Prodigy, Lamb, Apparat, Friendly Fires, Woodkid či WhoMadeWho. V květnu přiveze na Slovensko legendárních Depeche Mode. Už v pátek však pravidelnou dávku elektrizujícich beatů Bratislavě naservírují manchesterského Hurts, francouzský dýdžej Agora, americký beatmaker James Pants a nadějní mladí Londýňané Youthkills.

Slovensko na pódiu festivalu Electronic Beats zastoupí kapela Puris, na Radio_Head Awards 2012 nominována v kategorii nováček roku. Úvodní elektronické beaty a přestávky mezi jednotlivými interprety vyplní dívčí dýdžejské duo Margita a Besná.

Electronic Beats vám přináší Telekom, který opět přichystal i pestré doprovodné aktivity. Kromě hudby představí na festivalu i nové mobilní aplikace, speciálně vyvinuté pro Electronic Beats. Pro hudební fajnšmekry je připravena dostupná ke stažení hudebně nahrávací aplikace Yellofier, která mění každodenní zvuky na hudbu. Intuitivní, uživatelsky jednoduchá aplikace pro iOS umožňuje nahrávání a úpravu zvuků i uživatelům bez muzikantských zkušeností. Součástí aplikace je soutěž o vytvoření vlastní nebo přepracování jedné ze skladeb známých interpretů jako Henrik Schwarz, Trentemøller, Orbital či Booka Shade. Překvapením budou další dvě aplikace Electronic Beats, více se o nich dozvíte přímo na akci.

Na festivalu najdete i oblíbenou fotokabinky. Brány Refinery Gallery se otevřou o 20-té hodině. Přijďte včas, aby vám nic neuniklo!

https://www.facebook.com/ElectronicBeatsSK

Dodal: Michaela Ivaničová
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Pátek 19. 4. 2013
Vystupují:
Hurts, Agoria,James Pants, Londýnčania Youthkills, Purist, Margita a Besná
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika