HK a Pardubice za barmanským pultem

HK a Pardubice za barmanským pultem

17. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chutná Mojito lépe od barmanů z vyhlášených podniků z Pardubic nebo Hradce Králové? Odpověď na tuto otázku se dozvíme již tento pátek 19. dubna, kdy proběhne soutěžní přehlídka Havana Club Tour de Bar 3. Prostory malé haly pardubické ČEZ areny budou patřit zástupcům deseti soutěžních podniků z obou východočeských měst.
Kromě skvělých drinků a barmanských show se několik tisíc návštěvníků může těšit na špičku českých Djs a temperamentní vystoupení zpěváka Dariela (Kuba) s tanečnicemi a muzikanty v jeho Fresh Reggaeton show.
 
Na otázku, kam v pátek vyrazit ve východních Čechách za zábavou, známe odpověď: přijďte podpořit barmanské týmy z vašeho oblíbeného podniku na soutěžní přehlídku HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3. Na akci se do ČEZ areny v Pardubicích sjedou zruční barmani z vybraných koktejlových barů a podniků z Pardubic a Hradce Králové. Během celého pátečního večera a noci se budou snažit namíchat pro návštěvníky co nejvíce lahodných drinků jako Havana Mojito, Cuba Libre a dalších s autentickým kubánským rumem Havana Club. O přízeň veřejnosti a tedy i vítězství usiluje klub Áčko, Che's café-bar, Gimlet Music Bar, Patapuf bar, Road Cafe, kavárna U čtyř prstů, St. Patrick a Quentin's pub & bar. z královéhradeckých podniků se soutěže zúčastní Podvobraz Music Club a Level Music Club. Představení soutěžících podniků:
.
Přijďte podpořit svůj oblíbený podnik!
 
K dobrému drinku patří i skvělá hudba. Do varu vás dostanou rezidenti akce HAVANA CLUB TOUR DE BAR v čele s Chrisem Sadlerem, Pavlem Bidlem, a Maniem. Jako na večírku v horkém Karibiku si budete připadat během vystoupení kubánského zpěváka Dariela a jeho Fresh Reggaeton show. Do rytmů salsy vás strhnou muzikanti a exotické tanečnice. Pardubickou akci doplní pražský DJ Subgate a zpestřením bude vystoupení východočeského hudebního projektu Elektrohands. Atmosféru velké halové akce doplní působivá audiovizuální show využívající nejmodernějších led technologie. Již nyní se můžete naladit na páteční mejdan poslechem setu DJ Pavla Bidla: http://official.fm/tracks/yJ4T
 
Program akce:
21.00   SUBRGATE
22.45   Představení soutěžících podniků
23.00   PAVEL BIDLO & CHRIS SADLER & MANIO
00.00   FRESH REGGAETON LIVE BY DARIEL (Havana, Cuba)
00.15   PAVEL BIDLO & CHRIS SADLER & MANIO
03.00   Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
03.15   ELECTROHANDS
 
Bližší informace najdete na stránkách www.tourdebar.cz a na
www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar/events?ref=ts#!/events/120703401414180/
Vstupenky na pardubickou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 19. 4. 2013
Vystupují:
GRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Pavel Bidlo, Chris Sadler, Manio, Fresh Reggaeton Live by Dariel, Subgate, Electrohands
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB TOUR DE BAR, 19.4. Pardubice
2x dárkový balíček Havana
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika