Dylan Moran vyprodán během několika minut

Dylan Moran vyprodán během několika minut

21. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtvrteční ohlášení hned dvou představení irského baviče, herce a scénaristy Dylana Morana (41) způsobilo neuveřitelný rozruch a obě show se okamžitě vyprodaly. Pořadatel právě ohlásil ještě třetí představení, které proběhne 10. května v Kině Lucerna.
“Okamžitě jsme zamluvili další sál ještě na jeden večer, pátek, 10. května. Kino Lucerna je krásný prostor, a vzhledem k plné kapacitě Divadla U Hasičů i ostatních možných alternativ je ideální volbou pro tohoto úžasného komika,” vyjádřil se k představení zástupce pořadatelské agentury Fource Entertainment. Vstupenky budou v prodeji od 16.00 na síti Ticketpro.



Všechna tři představení Dylana Morana se tedy konají v následujícím sledu:
Pátek, 10. května 2013 Kino Lucerna, Vodičkova 36, Praha 1

Sobota a neděle, 11. a 12. května 2013 Divadlo U Hasičů, Římská 45, Praha 2, Náměstí Míru

“Moran je mistr vtipu, jeho trefné narážky na hříčky života spojené s jeho nezaměnitelným vzezřením dohání mnohé k slzám - smíchu, samozřejmě. Pro nás je nesmírnou ctí představit Morana českému publiku. V bavičství a stand up komedii patří k absolutní špičce, například jen za seriál Black Books získal dvě ceny BAFTA,” vyjádřil se jeden ze zástupců pořádající agentury Fource Entertainment k premiérovému představení.

Moran pochází z Irska, léta však žije s rodinou v Edinburku. Témeř každý rok obráží zemi se svými bavičskými kousky. Mezi jeho nejpopulárnější tvorbu patří např. Like, Totally; Monster a What is it. Do České republiky zavítá představit svůj nejčerstvější komediální kousek: Yeah, Yeah, který se zaobírá širokým spektrem věčných témat: stárnutím, alkoholem, nezbednými dětmi, jídlem, leností, politikou, sexem - zkrátka tím, co Morana právě baví, nebo dohání k šílenství. “Diváci musí počítat s tím, že představení není tlumočené, jde tedy o představení vedené čistě v anglickém jazyce. Vstupenky na Moranovo minulé turné se vyprodaly přes noc, takže určitě doporučujeme zakoupit si je včas,” upozorňuje pořadatel.

Oficiální Facebook Event

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DYLAN MORAN

Sobota 11. 5. 2013 až Neděle 12. 5. 2013
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
Dylan Moran
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika