Trance & Progressive kalendář 05/2013

Trance & Progressive kalendář 05/2013

02. 05. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
V květnu oslaví Fabric v Ostravě své 13té narozeniny a popřát přijedou Ummet Ozcan, Indencent Noise a Sem Thomasson. Do Prahy pro změnu přijede Sean Tyas, Greg Downey, Alex M.O.R.P.H. a Woody Van Eyeden. Fanoušci Hardstyle a Hardcore opět budou moci navštívit domácí klubovku Spitfire, která se stěhuje do klubu Yes!
03. 05. – Expedition trance párty (Official Ear-Gasmic WarmUp)
V pátek 3. května se do Music klubu OKO v Novém Boru vrací party Expedition. Tentokrát si rezident  DJ Athro pozval výjimečné hosty. Celá akce se ponese v duchu aktuálního trance a progressive. Jako hlavní host večera se představí DJ a producent Sandeagle.  Sekundovat mu bude Fugaz, Jerry Deejay.

03. 05. – Spitfire – Fly So High
Pražský YES! Klub se stal novým útočištěm hardstyle & hardcore klubové lahůdky. Rezervujte každý první pátek v měsíci. Na prvním dílu vystoupí mistři českého hardcoru, Hungry Beats. Kluci zde plánují představit své čerstvě vydané album a zároveň ho zde budou i křtít. Dále vystoupí slovenské duo Heavy Noizes. Jejich vystoupení je nejen pořádnou dávkou aktuálního a nejkvalitnějšího hardstylu, ale především i nezapomenutelnou show. Dále se vrací ďábelský The Nazgul, kterého podpoří brutální Dark Wizard & Darkwatcher. O závěr akce se tentokrát postará slovenský střelec Koffos.

17. 05. – 13té narozeniny klubu Fabric
Třináctka ve Fabricu rozhodně není číslo smůly, ba naopak! V pátek 17. května zde proběhne velkolepá narozeninová party se symbolickým počtem 13ti DJs na 2 floorech. Poblahopřát ze zahraničí přijedou Ummet Ozcan, Indencent Noise a Sem Thomasson. Domácími zástupci budou Tripmain, Martin Gredner, LumX, Fourcase, Patrik Diamond, Orbith, Duncan Grey, Danny Bright, Denisa a Andy Smith.
 
17. 05. – SázavaFest Dance Warm-Up
Sázavafest Dance Warm-Up se uskuteční v pátek 17. května 2013 v prostorách Music Clubu Oko v městečku Nový Bor na úpatí Lužických hor.  Pozvání přijala hvězda elektronické taneční scény devadesátých let - legendární Brooklyn Bounce (DJ Bonebreaker) z Německa. Na dvou stages dále vystoupí DJane Lucca a progresivní Michael C. Chybět nebude ani český průkopník hands-up a hardstyle music DJ Basslicker. Tento line-up doplní Mikael van DikeenN, Jerry Deejay, Koláč Deejay, Époque Noir a Boy from sunday school.

18. 05. – Ear-Gasmic
Klubová trance show Ear-Gasmic původem ze Slovenska se letos posouvá do Prahy. V sobotu 18. května se bude konat premiérová edice v pražském klubu Mecca. Vystoupí tu dohromady 13 djs na dvou pódiích a všichni v back2back setech. Těšit se můžete na zahraničního Sean Tyas vs Greg Downey a Alex M.O.R.P.H. vs Woody Van Eyeden. Doplní je čeští a slovenští Dj´s JoshJoy vs Martin Michniak vs Unbeat, Martin Michniak vs Johnny Da Fox, Joe Cormack vs Sandeagle, Athro, Maicuss a David Justian.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika