Ceny Apollo vyhlašují soutěž o nejlepší remix

Ceny Apollo vyhlašují soutěž o nejlepší remix

06. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ceny české hudební kritiky Apollo vyhlašují seriál soutěží Apollo ’12 rmx & cvr o nejlepší remix či vlastní verzi písně sedmi interpretů, kteří byli na cenu Apollo nominování za rok 2012.
Po jedné svojí písni tak začínajícím, ale i ostříleným producentům a hudebníkům k libovolnému zpracování postupně nabídnou Boris Carloff, Lenka Dusilová, Charlie Straight, Květy, The Prostitutes, Umakart a Zrní.
 
            Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Začátkem každého měsíce od května až do listopadu budou na facebookovém profilu cen Apollo (www.facebook.com/cenyapollo) nabídnuty ke stažení stopy vždy k jedné písni jednoho z výše jmenovaných interpretů. Tímto dnem pak startuje dvouměsíční lhůta pro vytvoření jejího remixu či vlastní verze. Účastníci si mohou stopy stáhnout a nakládat s nimi zcela libovolně, svoji verzi však mohou vytvořit či nahrát i zcela sami bez použití originálních stop. Musí se však vždy jednat o tutéž píseň. Soutěže se může zúčastnit kdokoliv, elektronický producent, hudební skupina či třeba vokální sbor, amatér či profesionál. Omezení nejsou žádná. Do uzávěrky soutěže (viz níže) je však nutné své výtvory zaslat ve formátu mp3 na adresu info@cenyapollo.cz.
 
Všechny zaslané remixy i cover verze budou zveřejněny na Soundcloud profilu cen Apollo a každý z nominovaných interpretů osobně vybere to nejlepší zpracování jeho písně. Z vítězných příspěvků jednotlivých kol pak bude sestavena speciální digitální kompilace, která bude nabídnuta k volnému stažení na oficiálním webu cen Apollo. Autoři vítězných remixů či cover verzí budou též osobně pozváni a prezentování na udílení ceny APOLLO za rok 2013, které se uskuteční na přelomu ledna a února příštího roku v Praze (místo i přesné datum budou upřesněny). Získají též dárek od sponzora soutěže, kterým je výrobce energetických nápojů Fakeer.
 
„Chtěli jsme udržet jména nominovaných v povědomí celý rok a zároveň se nám líbí možnost zapojení i dalších kapel, producentů, ale i obyčejných hudebních fanoušků, co si doma rádi hrají s muzikou. Jelikož se u nás dlouho žádná podobná soutěž nekonala, slibujeme si i žánrovou pestrost a věříme, že finální kompilace bude kvalitní a zajímavá. A možná domácím hudebním fanouškům odhalí i několik pozoruhodných nových talentů,“ shodují se organizátoři cen Pavel Kučera a Tomáš Tenkrát.
 
V pondělí 6. května 2013 byl na facebookový portál cen Apollo vyvěšen odkaz ke stažení stop ke skladbě Lonely In My Room od vítěze loňského ročníku ceny Apollo, producenta BORISE CARLOFFA. Svoje remixy a vlastní verze této skladby mohou účastníci zasílat nejpozději do pátku 5. července ve formátu mp3 na adresu info@cenyapollocz.
 
Odkaz ke stažení stop skladby Lonely In My Room:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/69444287/Boris%20Carloff%20-%20Lonely%20Room%20STEMS.zip
 
Další kola soutěže budou probíhat v těchto termínech:
Boris Carloff             6. května / 5. července (již probíhá)
Lenka Dusilová      3. června / 2. srpna
Charlie Straight      1. července / 2. září
Květy                         1. srpna / 1. října
The Prostitutes       2. září / 1. listopadu
Umakart                   1. října / 2. prosince
Zrní                            3. listopadu / 3. ledna

Dodal: Ceny Apollo
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika