Fritz Kalkbrenner ve dvouhodinové show

Fritz Kalkbrenner ve dvouhodinové show

16. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už dnes v Roxy proběhne live show německého dje a producenta Fritze Kalkbrennera, který se zastaví v Roxy v rámci tour k loňskému albu Sick Travellin. Že bude živé vystoupení spoluatora hitu Sky and Sand z filmu Berlin Calling opravdu unikátní naznačuje mimo jiné seznam techniky a světel, které si sebou Fritz a jeho team přivezou.
Show, před kterou bude rozehřívat návštěvníky ROXY rezident noci Flow Roman Rai, začne po krátké přestavbě patnáct minut po páteční půlnoci a potrvá více než dvě hodiny(!). Kromě toho, že si sebou Fritz přiveze vlastního zvukaře, osvětlovače i VJe, se můžeme vyjma obvyklé výbavičky ROXY těšit navíc také na osm stroboskopů, dva mlhostroje a velký světelný park čítající světla Impression a CP Sharpy, která se pro svou vysokou výkonnost a kvalitu používají i na megaturné hudebních hvězd ze světové extraligy. Aby toho nebylo málo, během Fritzova live vystoupení nás čeká i speciální videomapping, na který si mladší z bratrů Kalkbrennerů veze vlastní speciální nádobíčko značky Sanyo.



Po show, která bude postavená především na materiálu z loňského alba Sick Travellin", a Fritz nám v jejím rámci předvede i své vokální schopnosti, pak zahraje další z rezidentů Flow Fatty M. DJ, jenž si s Fritzem (stejně jako Roman Rai) zahrál i při jeho české premiéře před necelými dvěma lety právě na Flow v ROXY, nastoupí cca deset minut po konci Frizova vystoupení tedy ve 2:40 a bavit nás bude až do brzkého rána.

Vstupenky jsou k mání do pátku do 14:30 v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal za 390 czk + poplatky. Cena na místě bude 450 czk, nicméně vzhledem k tomu, že vstupenky v posledních dnech mizí obrovským tempem, doporučujeme s jejich nákupem raději příliš neváhat, ať máte jistotu, že o tuto zásadní událost pražského klubového jara 2013 nepřijdete…;)

LINE UP

22:00 - 00:00 Roman Rai
00:15 - 02:30 FRITZ KALKBRENNER LIVE
02:40 - 05:00 Fatty M

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Fritz Kalkbrenner live (DE) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika