FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Deváté vydání Summer Session

Deváté vydání Summer Session
26. 05. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Právě nastal ten správný čas na to, abychom vás seznámili s kompletními informacemi ohledně kultovního techno festivalu Summer Session, který se letos koná již po deváté a to opět v oblíbené destinaci u Žďákovského mostu u Orlické přehrady.
Festival startuje v pátek 9.8.2013 a opět se opravdu máte na co těšit! Připravíme pro vás 3 hudební stage, kde na hlavní Techno.cz Stage bude dunět pekelné techno, a na které vystoupí dvě legendární zahraniční djské dvojice, které doplní česká techno špička. Druhá stage aka Cinda Stage se ponese v rytmu tech house a house a obsazení budou tvořit přední čeští djs. Třetí bude Sety.cz/Baswood Stage a na té bude znít d´n´b, jungle a breakbeat.

Jak je již na Summer Session zvykem, tak jako na hlavní Techno.cz Stage, tak na dalších dvou stage bude připraven naprosto precizní a nekompromisní sound systém EAW, který jak výkonem, tak svoji kvalitou nenechá nikoho v klidu a bude vám znít v uších ještě dlouho po skončení festivalu… A to i proto, že letos bude solit na main stage sound systém o výkonu, který dosud neměl na Summer Session obdoby!
Nyní vám představíme účinkující, kteří letos na festivalu vystoupí a budou vás zásobovat tou nejlepší muzikou!

Techno.cz Main Stage:
Hlavními headlinery jsou tentokrát dvě djské dvojice, které vystoupí ve společných setech a jsou to v současné době již naprosté legendy kultury zvané TECHNO!
První dvojicí jsou celosvětově známí PET DUO! Tato brazilská manželská (ano, jsou to opravdu manželé) dvojice je ve světě techna naprostým unikátem. Jejich sety jsou totiž velice impulzivní, nadčasové a pekelně dynamické a temné. Pomocí 6 CDJ, 2 mixů a efektů, nebo live vystoupeními si postupně vytvořili vlastní styl, který je jedinečný a ve kterém prolínají nápady obou protagonistů a tím pádem tvoří pro ně tak charakteristický sound. Co říct o tom, co absolvovali a mají za sebou? Prostě VŠECHNO. Hráli na všech zásadních techno festivalech na světě a ve stovkách klubů ve všech destinacích. Vlastní produkci vydávají na mnoha předních labelech, včetně jejich vlastního. PET DUO je energický brazilský techno náklad, který se nedá slovy ani popsat, je důležité je vidět, slyšet, prostě zažít! A perličkou na závěr je, že mužská polovička této dvojice přesně v den festivalu slaví svoje narozeniny! No tak to bude hustá jízda!

Druhou dvojicí není nikdo jiný, než SAIMON & MEZMERIC! Jedná se o čistokrevné Italy ze Sardínie, kteří se evidentně nenechali ovlivnit italským discem, ale vzali vše za správný konec a rozhodli se ukázat světu, že italské techno žije a to stejně jako všichni Italové – naplno a nonstop. Simone Pani aka SAIMON se narodil v roce 1980, není to tedy žádný zajíc. Svým přístupem, životním stylem a kvalitní technikou mixu se velice rychle prosadil na poli světového techno soundu. Ovlivněný ostrovním podnebím, stylem a energií se stává skvělým techno sazečem, což ho vyneslo na horní příčky mezi techno djs, kteří jsou ikonami tohoto stylu. Donal Scalas aka MEZMERIC se postupně krystalizoval v „mechanika“, který používá různé softwarové a hardwarové technologie a díky tomu vytváří jedinečné a hypnotické smyčky, které uvádějí posluchače do tranzu jakýmsi průmyslově zvukovým konceptem, který je opravdu zajímavý a neotřelý! Spojení těchto dvou umělců, Sardinijské slunce, společné zájmy a pohled na věc, učinil z této dvojice vysoce kvalitní techno výrobek, který stojí za to „koupit“.

Tyto zahraniční špičky doplní na hlavní stage česká djská techno partička v tomto složení: rezidentní duo a přední čeští techno producenti MAKAROV & STEEN, střelec nejvyššího kalibru GOLPE, temný techno diktátor RAVIC, nesmlouvavý nakladač CZScream, techno jezdci z první linie D-NIEL & OTIATROS, blonďatý uragán B.UNQ! a nevšední chrlič techno beatů JIRI.

Cinda Stage budou reprezentovat harcovníci ENRICO & BEDA, talentovaný showman  SUBGATE, dámské blond duo ELITE & ADLET a dále FRANKE, KIFLI vs FINIDI, PEET SANDERS, MYLO vs P-JAY, PELLICAN vs SENS, T-MASS vs PETERSON a BAXIK.

Poslední Sety.cz/Baswood Stage bude pod taktovkou Basswood sound systemu, kde vystoupi i Djane KAN-JACCA (sety.cz), pánové ze SYZYGY a Soundpolis Djs, kteří jsou známí hlavně díky své hodně uspěšné akci Welcome to the Jungle.

Festival startuje již v 18 hodin, proto neotálejte a dorazte již na začátek, ať stihnete co nejvíce účinkujících a zažijete long time party…

Vstup na tuto akci lze zakoupit exkluzivně v předprodeji www.ticketstream.cz za jedinečnou a skvělou cenu 220,- Kč. Na místě pak bude vstup za stále úctyhodných 300,- Kč.

Kromě zmíněného sound systému na vás čekají speciality jako Laser Show, terasa, mnoho dekorací a také částečné zastřešení stage, kdyby náááhodou sprchlo. Objednali jsme ale teplé a slunečné počasí a věříme, že dodavatel bude spolehlivý.

Veškeré info k akci naleznete na těchto webech:
www.summersession.cz
www.facebook.cz/SummerSessionCZ

Dodal: Jiří Koubek, Technovinyl
SUMMER SESSION 9

SUMMER SESSION 9

Pátek 9. 8. 2013
220 Kč / 300 Kč
Vystupují:
PET DUO (BRA), SAIMON & MEZMERIC (I), Golpe, Makarov & Steen, Ravic, CZScream, D-Niel vs Otiatros, B.Unq!, Jiry, ENRICO vs BEDA, SUBGATE, ELITE vs ADLET, Franke, Finidi vs Kifli, Peet Sanders, Mylo vs P-Jay, Pellican vs Sens, T-Mass vs Peterson, Baxik, djane KAN-JACCA, Basswood Djs
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |