Djuma Soundsystem na červnové Be at:

Djuma Soundsystem na červnové Be at:

29. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Djuma Soundsystem neboli Mikkas Skulstad je vedle Trentemollera jedním z nejúspěšnějších dánských djů a producentů. Do popředí prodejních zebříčku a hitparád ho katapultovala skladba Les Dijins, která je stále nejprodávanějším trackem na serveru beatport.
Dalsi jeho skladby byly remixovány takovými jmeny jako Moby, Uner, Tiger Stripes, Trentemøller a Martinez. Ve zkratce se sluší říci, že nejspíš není housového dje, který by Djuma Soundsystem neznal. Mikkas ale i pres takovýto úspěch zůstal při zemi a vedle bookingů do velkých klubů (např. Space na Ibize, Watergate v Berlíně) a festivalů (Universo Paraleo, Exit) rád hraje i na menších klubových akcích. Díky společnému bookingu, který s ním měl Michal Schwa v Indii se věci rozhýbali tím správným směrem a my budeme moci 7. června Djuma Soundsystem přivítat v jediném pořádném undergroundovém klubu v Praze – Chapeau Rouge.


 
Jen za tento rok stačil Mikkas se svou hudbou navštívit Asii, Ameriku, Indii, Jižní Afriku a samozřejmě vystupuje pravidelně po celé Evropě. Mikkas nám prozradil, že byl v Praze několikrát jako turista, ale ještě nikdy zde nehrál!
 
Tentokrát bude omezena kapacita a my radíme všem návštěvníkům zakoupit vstupenky v předprodeji přímo v klubu v Chapeau Rouge za pouhých 100CZK. Pokud se do Chapeau v nejbližší době nedostanete, tak si lístek zarezervujte na adrese contact@beefrecords.net.
 
Djuma Soundsystem doplní Djs Lumiere (Buddha Bar), Schwa ze Shades of Gray a Dj Ark3r. O speciální video mapping se postará Ondřej Ševčík aka MotionOcean.org

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE AT:

Pátek 7. 6. 2013
Vystupují:
DJUMA SOUNDSYSTEM, SCHWA, LUMIERE (Buddha Bar), Ark3r
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BE AT: DJUMA SOUND SYSTEM
2x vstup za režijní poplatek 50Kč, 2x balíček growland.cz a 2x drink club-mate original
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika