FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Soundfeer 2013

Festival Soundfeer 2013
29. 05. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Po splněné foglarovské pětiletce se festival Soundfeer překlápí do nové westernové etapy. Festival opouští tábořiště ve Varvažově a přemísťuje se do rodinnějšího prostředí osady Věšín. Jelikož je areál festivalu sevřenější, pojede se letos jen na dvou stagích. O to však nabušenějších, že by i Vinnetou s Oldou a Hatatitlou zakřepčili.
Radio One Wigwam
bude o páteční noci hostit breakbeatové headlinery z labelu Broken Robot – Neurodrivera a Monk3ylogic s live setem. Vystoupí i v Americe žijící Australan Karl Sav nebo australská hvězda Diistortiion. V sobotu se stage zarovná směrem k acid technu a svůj český debut si zde odbude španělská trojice Acid Corp. Vystoupí rovněž rakouský analogový live projekt Knisda Kanisda.
 
Sitting Bull Teepee
bude naopak během páteční noci patřit rovným beatům. Zahraje jedna z největších techno legend Chris Liberator, další debut v ČR čeká uznávaného producenta A. P. z Anglie a z ostrovů po letech přijede opět zahrát Steve Mills z labelu Stay Up Forever. V sobotu bude prohoz stylů na stagích dokonán a headlinerem se stane další legenda, tentokrát breakbeatu a elektroniky obecně – Stanton Warriors. Se svým funkem se připojí rovněž Čechokanaďan DJ Czech a český producent Sonority předvede autorský liveset z chystaného alba.
 
Parťáky festivalu jsou RedBull Music Academy, jež se zasloužila o účast Stanton Warriors, a samozřejmě pražské Radio 1, za které přijedou podpořit moderátoři Kaplick&Saku, Josef Sedloň a Telka.
 
Na obou stagích vystoupí další nespočet DJs – jak našinců, tak přespolních, ze všech možných záběrů, které elektronická hudba nabízí. Namátkou STURM RAIDERZ (Many23 + Alert 4 decks show), Saboteur, Mikkim, Bazooka Joe, Adelight, Brada a mnoho dalších...
 
O zvuk se postará ViceAudio s FunktionOne a Kinetix. Všechny stage budou samozřejmě zastřešeny. Přichystány máme tematické VJs show a dekorace. V saloonu u Staré Winchesterovky poteče ohnivá voda proudem a do vesmíru vás odnese pověstný Space Bar. Suvenýry, ošacení, ale třeba i festivalové víno nabídne Soundfeer merchandise shop. Poctivá kuchyně čeká v Grand Restaurantu u Ovečky. A v tábořišti je i bazén! Na vedlejší louce mohou pohodlně zaparkovat větší  i menší povozy nebo tam lze rozdělat vlastní teepee. V dosahu bude i taxislužba s odvozem do přilehlých měst.
 
A zásadní je samozřejmě atmosféra, ta nás vždy přesvědčí jít do toho znovu. Tentokrát bude s westernovým nádechem.
 
http://www.soundfeer.cz

Dodal: Dan, Soundfeer festival
SOUNDFEER

SOUNDFEER

Pátek 21. 6. 2013 až Neděle 23. 6. 2013
400 Kč
Vystupují:
Stanton Warriors /uk/, Chris Liberator /uk/, Neurodriver /uk/, Acid Corp /esp/, Monk3ylogic /uk/, A.P. /uk/, Karl Sav /aus/, STURM RAIDERZ (Many23 + Alert 4 decks show), Saboteur, Mikkim, Bazooka Joe, Adelight, Brada, Kaplick&Saku, Josef Sedloň, Telka a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |