První díl High Tide již dnes v Yes klubu

První díl High Tide již dnes v Yes klubu

14. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Adam Zasada, rezidentní DJ legendárního klubu Cafe Mambo na Ibize již dnes vystoupí v pražském klubu Yes. Nalaďte se na tu správnou notu a poslechněte si jeho aktuální promo mix.

Přijďte si s námi naplno užít atmosféru party ostrova Ibiza, kterou Vám doveze Adam Zasada do pražského klubu Yes. Deep house a tech house po celou noc je samozřejmostí.

Adam je zářivým příkladem toho, že když něco opravdu chcete a jdete si za svým cílem, dosáhnete na něj! Stal se vítězem soutěže „Burn studio residency“ která mladým DJům umožňuje stát se právoplatnými rezidenty na párty ostrově Ibiza. Od této chvíle se Adamovi otevřely všechny známé kluby jako Privilege Ibiza, Pacha Club London nebo již zmiňované Cafe Mambo Ibiza. Pravidelně také vystupuje po celé Evropě. To vše v pouhých 19ti letech. Adam Zásada patří mezi DJe s velkým potenciálem a tak by Vám jeho premiérové vystoupení v Praze rozhodně nemělo uniknout.

Dalšími, kdo na tomto deep a tech house večírku vystoupí, bude populární pražský DJ Raffael De La Rue, který je rezidentním DJem klubu Duplex a afterparty klubu Studio 54. Tentokráte se však představí v zcela jiném světle a předvede speciální deep house set.

V neposlední řadě vystoupí iniciátoři celého večírku HIGHTIDE. Prvním z nich je DJ Ed Knowles, původem z Jižní Afriky, jenž se usídlil v Praze a předvede vám, že i v tak vzdálené zemi, jako je Jižní Afrika, můžete narazit na kvalitní taneční deep a tech house hudbu. Celý večírek pak uzavře DJ Don Marquez, jež pravidelně vystupuje ve známých pražských klubech, ale i v zahraničí, naposledy například v The Egg London nebo Pacha London.

Přijďte v pátek 14. června do YES clubu a nasajte nezapomenutelnou atmosféru letního party ostrova Ibiza. Připravte se na tu nejkvalitnější deep a tech house music po celou noc.

Facebook: https://facebook.com/events/593824297301925/

Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIGHTIDE

Pátek 14. 6. 2013
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Adam Zasada, Marquez, Ed Knowles, Raffael De La Rue
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika