Deník Metro připravuje Metropolitní festival

Deník Metro připravuje Metropolitní festival

11. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento u nás zcela nový festival navazuje na dnes již tradiční síť festivalů, které fungují ve velkých metropolích po celém světě. Deník Metro zavedl tradici podporovat městskou hudební kulturu s cílem prezentovat progresivní projekty.
19. května v Abatonu se na dvou scénách vystřídají zcela různorodé hudební směry. Celý festival zahájí v 18 hodin nadějný český bigbeat Tazafarou, následovat budou Prago Union, notoricky známí svou skladbou Sklep. Pro labužníky přijde opravdová „ňaminka“ v podobě skupiny kNot Photogenic v čele s charismatickou a věčně veselou Charlie One (zpěvačka skupiny Ohm Square) a MC Mustardem.

Zajímavostí večera jistě bude první živé vystoupení zpěvačky Victoria se svou vlastní kapelou. Exotická zpěvačka původem z Jihoafrické republiky natočila na sklonku roku 2005 své debutové album This is me!, které na koncertě představí.

Skupiny jako Hypnotix či 100 °C jistě nemusíme publiku představovat. Penneři strýčka Homeboye (PSH) v Abatonu odehrají poslední koncert s aktuálním repertoárem. PSH připravili nové album, které bude pokřtěno v klubu Retro 30. 6.

Po skončení živé produkce nastoupí DJs Mucho, Damalistik (FR), B. Rocka, Orion, Subdega a Admirál Kolíbal. Cena na místě 250,- a v běžných předprodejích za 200,- + poplatky.

www.metropolitnifestival.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika