Mista a Raego předskokany Keshy

Mista a Raego předskokany Keshy

08. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Třpytky, lesk, lvice potřásající blonďatou hřívou - vše nasvědčuje tomu, že blížící se párty americké popové hvězdy Ks$hy bude prvotřídní! Ke$ha vystoupí vůbec poprvé v České republice v pražském klubu SaSaZu 18. července. Pořadatelé dnes ohlásili předskokany eventu, kterými jsou dva domácí interpreti, zpěvačka Mista a zpěvák a rapper Raego.
RAEGA a MISTU vybral a schválil přímo management zpěvačky Ke$hy.  

Mista patří mezi vůbec nejhranější teenagerské interprety v českém a slovenském éteru. Původem je ze Slovenska, žije však již delší dobu v České republice. Má za sebou turné v Číně a nové album se singlem Feel the Breeze. Zpívá anglicky a patří mezi naše nejmezinárodnější umělce - např. její singl Cash out napsalo anglické producentské duo WaWa and Marius Moga, původně dokonce pro Ke$hu!
 

Raego je úspěšný self-made man, rapper a zpěvák, který spolupracuje s mnoha zajímavými interprety a jeho skladby mají v internetovém světě velký úspěch. Třeba nejnovější singl Ty a já má přes 6 milionů zhlédnutí na YouTube. Raego zpívá česky. “Je mi velkou ctí vystupovat před takovým mezinárodním jménem a strašně se těším na atmosféru koncertu - je to pro mě obrovská čest!” vyjádřil se Raego k nadcházející show.

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KESHA

Čtvrtek 18. 7. 2013
Vstup: 890 Kč / 990 Kč
Vystupují:
Ke$ha (USA), Mista, Raego, ONdray
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika