Sheexyboat se přesouvá na větší loď

Sheexyboat se přesouvá na větší loď

17. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Červnové povodně letošní plavbě překazily plány a bohužel není možné plout na Slapy. Pořadatelé dělají vše pro to, aby plavba vůbec mohla proběhnout v plánovaném termínu a mimo jiné akci přesouvají na větší, hezčí a komfortnější loď!
Povodně jsou sice pro Prahu již nějaký ten pátek za námi, ale napáchané škody se budou odklízet ještě týdny. Bohužel bylo koryto Vltavy během povodní zaneseno a je nutné ho vyčistit. Z těchto důvodů nebude možné zřejmě až do konce letošní sezóny plout po Vltavě z Prahy na Slapy, ani do Mělníka. Aktuálně jsou jediné možné lodní trasy v Praze mezi ZOO a Barandovským mostem. Tomuto omezení se tedy musí přizpůsobit i plavba letošní Sheexyboat.

Sheexy boat

Povodeň mimo jiné uvěznila naší "domácí" loď Odra v Podbabě, a tak jsme byli nuceni nalézt rychlou alternativu. U té příležitosti jsme se rozhodli akci přemístit na větší loď s vyšší kapacitou, abychom dali možnost zúčastnit se této výjimečné plavby i těm, na které se lístky již nedostali. Poplujeme na lodi Cecílie, která je na Vltavě poměrně nová, má celkem 3 podlaží, velký střešní otevřený prostor, klimatizovaný vnitřek, větší a hezčí záchody, dva velké bary včetně točené Plzně, velký gril, otevřený předek lodi a spousty dalších výhod. Uvolňujeme tedy do prodeje dalších 50 lístků, které jsou k dispozici u rezidentů Tazze (tazz@progressivesession.net), anebo Biodana (djbiodan@gmail.com), takže neváhejte, kontaktujte je třeba i na FB a objednávejte! :)

loď Cecílie

Slibovali jsme cestu na Slapy, kterou však díky zásahu vyšší moci nebudeme schopni dodržet. Pokusili jsme se najít nejlepší možnou alternativu a přinést něco navíc na úkor změny plánu. Máme připravené komfortní varianty pro slunné i deštivé počasí. V rámci zachování naší solidarity k vlastníkům vyprodaných vstupenek byli všichni vlastníci kontaktováni s možností zakoupenou vstupenku vrátit.

parník Cecílie

Sumarizace změn:
- místo nástupu a výstupu - Náplavka u Čechova mostu pod hotelem Prezident
- hodina odjezdu - posun na 14:00, návrat mezi 21:00 až 22:00
- loď - Cecílie
- trasa - od Čechova mostu k Barandovskému mostu, pak zpět do ZOO, a na závěr kroužení v centru Prahy
- lístky - cena zůstává 300,- v předprodeji, prodává se dalších 50 lístků

Na závěr připomínáme, že ti kdo budou mít zakoupen vstup na Sheexyboat 2013, budou mít automaticky vstup na afterpárty do Chapeau Rouge zdarma, kde také vystoupí hlavní hvězda Sheexyboat - SIOPIS, ve speciálním dlouhém setu! Další podrobnosti k 6. narozeninám Sheexyhouse naleznete na: https://www.facebook.com/events/158945067618214/

SHEEXYBOAT na Facebooku: https://www.facebook.com/events/167027103459905

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXYBOAT 2013

Sobota 27. 7. 2013
Vstup: 300 Kč / 500 Kč
Vystupují:
Siopis (Get Physical, Rebellion, DE), Tazz & Biodan, Slater, 2K, Ondrej K & Zissou, Error
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika