United Music představuje Trance Department

United Music představuje Trance Department

22. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nový koncept odstartuje 7. září v klubu Mecca a každý měsíc se pak můžete těšit na novou edici akce v podání United Music. Unikněte starostem každodenního života, či pracovního prostředí a staňte se součástí Trance Department! Můžete se těšit na různé styly trance: progressive, hardtrance a klasického trance s rychlostí od 130 - 143 bpm.
Kalendář akcí pro rok 2013:

Dne 7. září odpálíme TRANCE DEPARTMENT jako součást 15. narozeninového víkendu klubu MECCA společně se speciální 18. narozeninovou tour akce Gallery, která k Vám přichází přímo z Londýna.
I další mezinárodní DJs pocházejí z Velké Británie, headlinery noci nebude nikdo menší než samotní SIMON PATTERSON (UK), GAVYN MYTCHEL (UK, Gallery resident) a BEN NICKY (UK)!
 

11. říjen 2013 ponese název „Coldharbour Night“. Přinese Vám výběr nejlepších DJs z labelu Coldharbour: BEATSERVICE (EE), MR.PIT (RO) a SKYTECH (PL).

16.11. Není žádným překvapením, že 2 týdny před megaakcí Transmission bude pokračování Trance Deparment věnováno právě nejlepší trancové halové akci v regionu střední a Východní Evropy. „On the way to TRANSMISSION“ (Cesta na Transmission) obsahuje headlinery THRILLSEEKERS (UK) a EXIMINDS (RU).

14.12. Roční zúčtovaní projektu TRANCE DEPARTMENT přináší pecku v podobě FISHERMAN & HAWKINS (NL), MATT BUKOVSKI (PL) a dalšího speciálního hosta, jehož jméno již brzy zveřejníme!

Přesný line-up bude oznámen těsně před každou akcí.

Rezidentní DJs:
Dovolte nám představit 2 rezidenty Trance Department, oba jsou velmi dobře známá jména české trancové scény a stanou se tváří i srdcem konceptu Trance Department: Thomas Coastline a N-Rico! Thomas odstartuje noc a N-Rico bude closing dj akce, ale připravte se také na prohozené pořadí nebo back2back vystoupení.

Vstupenky:
Vstupenky budou brzy dostupné v síti www.ticketstream.cz   
Trace Department je novou Meccou trance music. Uvidíme se na akci!

Dodal: Jiřina Jirušková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCE DEPARTMENT

Sobota 7. 9. 2013
Vstup: od 250 Kč v předprodeji
Vystupují:
SIMON PATTERSON (UK), GAVYN MYTCHEL (UK), BEN NICKY (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika