Rollability s dj Marky a Stamina MC

Rollability s dj Marky a Stamina MC

29. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Rollability, to je nová party, nové místo, kvalitní zvuk a neokoukaný lineup. V brněnské pasáži Dominik, která se nachází v ulici Dominikánská a pojme až 1000 lidí, vystoupí poslední srpnový den brazilský dj Marky. Doprovodí ho britský Stamina MC a řada dalších.
Jdeme vstříc poptávce po tanečních akcích pro publikum zaměřené na zlomené styly elektronické hudby jako drum'n'bass, dubstep nebo breakbeat. Jdeme vstříc akcím dělaným kvalitně. Zveme světovou špičku, stálice taneční scény. Na ROLLABILITY si ale vybereš i z jiných hudebních stylů na dalších stagích - kvalitní support je vždy na místě. ROLLABILITY je párty, co šlape jako dobře promazaný stroj. Na vlastní kůži to poznáš 31. srpna, kdy se uskuteční první díl.
 

DJ Marky je jeden z nejlepších (ne-li právě ten ten nejlepší) drum‘n‘bassových DJs světa a na svém letošním turné bude jeho jediná zastávka v ČR právě na party Rollability. Návštěva je to o to vzácnější, protože ho doprovodí Stamina MC s nímž tvoří dobře sehranou dvojku, které má na svědomí jejich legendární a největší hit LK. Každé vystoupení této dvojice je událostí a uzrál čas pro další takovou. DJ Marky na sebe poprvé upozornil v mezinárodním měrítku v polovině devadesátých let a ve svých aktivitách neustává dodnes. Pořádá úspěšný festival DJ Marky & Friends (letos zde vystoupili mimojiné i Mixmaster Mike z Beastie Boys nebo LTJ Bukem), vydal jubilejní 50. release na svém labelu Innerground records a dělá remixy pro ty největší jména scény (všichni znají jeho verze hitů od Snowpatrol, Deadmau5 nebo DJ Zinc).

Vystoupením zahraničních headlinerů však výčet lákadel nekončí, i zbývající program jsme doplnili jmény, jež jsou zárukou kvality. Na hlavním stagi obstarají kvalitní support stálice domácí DnB scény (Philip TBC, Im Cyber), druhý stage bude v režii ve světě stále známějších řezníků Prague Nightmare, na posledním stagi si budete moci trochu odpočinout v rytmu housu a electra, o což se mimojiné postará i brněnský matador Javas. To vše budou ze zálohy jistit zástupci pořádající Pohon Crew (dj Aka, Yardel, Pako DJs, Rybizz) a jejich další hosté.

Největším benifitem však je samotné místo konání, jímž je pasáž Dominik, která je situována přímo v centru Brna (Dominikánská 15/19) a nabízí velmi kvalitní zázemí, které svou celkovou kapacitou komfortně uspokojí minimálně 1000 návštěvníků. Prostor bude pro potřebu této party upraven na míru a dobrou atmosféru by měly dotvořit speciální dekorace, videoprojekce a primárně kvalitní ozvučení. Třešničkou na dortu je pak zvýhodněná cena vstupného, která nabízí dvě varianty, jak si užít tuto party.

Dodal: DJ Kotlyk, Pohon Crew
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROLLABILITY

Sobota 31. 8. 2013
Vstup: 165 - 280 Kč
Vystupují:
Dj Marky & Stamina MC, Philip TBC, IM Cyber, AKA, Yaadel, Rybizz, Formitox, Prague Nightmare, The Maniak, Mephisto, Dirty-Z, Calagary, Hardcore Fuckers, Javas, Pako djs, Fiomitronic, The Designer
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ADAM
31. 07. 2013 | 00:07:09
+0 | -0

Neokoukaný line-up?

možná tak na Brno... :-)))
kotlik
30. 07. 2013 | 12:37:18
+0 | -0
neokoukaný lineup
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika