Man Without Country přijedou do Prahy

Man Without Country přijedou do Prahy

07. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ke svému názvu tohle duo z Walesu říká - jako bychom nikam nepatřili. Možná to je jejich atmosférickou, nelehkou zvukovou paletou. Kytarové vlnění ledovců se setkává s pulsem syntezátorů, ale je schopno překvapit klenutou melodií ve chvíli, kdy to nečekáte.
Man Without Country na svém desetipísňovém debutu ‘Foe’ pracují s technologiemi svěže. Album bylo produkováno povětšinou v ložnici Tomase. Míchal ho Ken Thomas. který mimo jiné pracoval na deskách Sigur Ros’ ‘Takk’ a ‘Saturdays = Youth’ od M83, nebo dříve zanechal svůj otisk na albech kapel jako Psychic TV, 23 Skidoo a Clock DVA.
 

Foe je 45 minut komplexní a kompletní hudby. Naživo jsou MWC hluční, vrstevnatí - s minimem pódiových reflektorů. Jako by byli zahaleni mlhou tajemna - tématem, které se prolíná jejich vizuálním doprovodem. Kombinace zamlženého shoegaze a rytmické elektroniky je takhle nahlas naprosto majestátní. 

16. září dorazí kapela do Prahy, aby odehrála svůj koncert v Lucerna Music Baru.

Vstupenky
za 200,- Kč + poplatky zakoupíte v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a na webu www.musicbar.cz. Na pokladně LMB bez poplatku. V den koncertu na místě za 250,- Kč.

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: MAN WITHOUT COUNTRY

Pondělí 16. 9. 2013
Vstup: 200 - 250 Kč
Vystupují:
Man without Country (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika