3D vizualizace na Transmission

3D vizualizace na Transmission

15. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Hned týden po party MXTRONICA představí United Music další exkluzivní taneční událost – Transmission. Vedle jednoznačně nejsilnějšího line-upu letošního pololetí bude k vidění několik unikátních audiovizuálních efektů.
Transmission

Nejdříve se podívejme na 3D model prostoru T-Mobile Arény s hlavní scénou, která bude umístěna stejně jako při posledním vystoupení Tiesta.

Její maximálně možná šířka (35 metrů) a výška (11 metrů) bude vyplněna třemi projekčními plochami 6 x 4 metrů, a čtyřmi sestavami zvukového aparátu L´Acoustics o celkovém výkonu 150 kW. Kromě více než stovky inteligentních světel bude na 8 předních sloupech instalováno 40 plazmových obrazovek. Z hlavního podia pak bude pokračovat 10ti metrové molo pro performance Metal Rob a taneční vystoupení podporující Vjskou show Vision Impossible.

Transmission

V aréně budou vybudovány dvě taneční a jedna odpočinková terasa. Čtvrtá pak bude Delxue terasa, umístěná naproti hlavní stagi.

Na Transmission bude poprvé v domácí historii použito celkem 8 barevných a zelených laserů. Stejně tak mnoho plynových hořáků a zcela nové unikátní efekty, které u nás dosud nebyly na party použity.

Transmission

Transmission 2 se tak pokusí překonat vysoko nastavenou laťku svému předcházejícímu vydání, a přesvědčit návštěvníky že nejde pouze o jedno djské jméno, ale vysoce kvalitní koncept dosahující světové úrovně tanečních akcí.

Běžné vstupenky jsou v prodeji v síti ticketpro za 500 Kč, Deluxe vstupenky pak za 1.500 Kč. Ceny uvedeny bez manipulačních poplatků.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

16. 05. 2006 | 01:18:34
+0 | -0
Jsem rád že se na party tohoto typu objevují na české scéně. Transmission I byla super, tak uvidíme.

MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika