Japonští Crossfaith zboří Chapeau Rouge

Japonští Crossfaith zboří Chapeau Rouge

21. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Možná jste už slyšeli o některých japonských metalových kapelách, jako jsou Dir En Grey nebo The GazettE. Země vycházejícího slunce přímo oplývá umělci, kteří se snaží nabídnout alternativu k masivní kultuře J-popu - Crossfaith jsou rozhodně jedněmi z nich.
Kapela vznikla v roce 2006 ve městě Osaka. Od roku 2011 se těší značné mezinárodní pozornosti poté, co navázali spolupráci s americkým labelem „Tragic Hero Records,“ u kterého vydali druhé album s názvem „The Dream, the Space.“ Od té doby mají na světové metalové scéně své stálé místo: Crossfaith prorazili především díky jedinečnému zvuku, který kombinuje metalcore, hardcore a elektronické samply. Jejich podmanivé melodie společně s neuvěřitelně chytlavou show, kterou předvádějí na koncertech, jim rychle pomohly po celém světě vybudovat silnou základnu fanoušků.
 

Crossfaith měli možnost hrát s celou řadou slavných kapel, mezi které patří například Hatebreed, Machine Head, Slayer, Bring Me The Horizon a Of Mice and Men. Poté, co odehráli Warped tour napříč Severní Amerikou, dostali možnost vystoupit na Reading and Leeds festivalu ve Velké Británii, který se koná koncem srpna, čímž uzavřou své skvělé letní turné. Obratná směs vlivů a žánrů jejich hudby vyvrcholí na třetí studiové desce „Apocalyze,“ která vychází v září 2013 u labelu Search And Destroy records… Crossfaith přijedou do Prahy poprvé 21. listopadu do klubu Chapeau Rouge. Kapacita klubu je omezená, opatřete si tedy své vstupenky co nejdříve a buďte připraveni na masakr!


Vstupné je v předprodeji za 265,- Kč + poplatky v síti Ticketpro od 22. srpna, 10:00.

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/637043459652700/

Oficiální webové stránky kapely: www.crossfaith.jp

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: CROSSFAITH

Čtvrtek 21. 11. 2013
Vstup: 265 Kč v předprodeji
Vystupují:
Crossfaith (JAP), Sunset Trail (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika