ILLE představuje Holku ve tvý skříni

ILLE představuje Holku ve tvý skříni

21. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
2. června ve 20:00 prostřednictvím www.supraphonline.cz  vychází digitálně první singl nazvaný Holka ve tvý skříni z připravovaného debutu kapely ILLE. Následně bude jeden z letošních potenciálních letních hitů k dispozici i na iTunes a dalších digitálních obchodech.
ILLE je hlavně zpěvačka a skladatelka Olga Königová. V roce 2005 se přidala k hudební skupině Obří broskev, se kterou natočila alba Potápěči a Sever.
Během práce na první z desek se seznámila s producentem Dušanem Neuwerthem a společně s ním nahrála sólové EP V rekvizitách (2010).
 

Během dalších let se Olga obklopila vlastní kapelou nazvanou jednoduše ILLE a začala opět s Dušanem Neuwerthem pracovat na debutovém albu VE TVÝ SKŘÍNI. Jádro tvoří autorské skladby doplněné o písně spřátelených autorů a cover verze songu „Ledňáčci“ kapely Vypsaná Fixa. Její frontman Márdi si v písni i zazpíval. Kromě něj na albu hostují například i Luboš Malina a Luboš Novotný z Druhé trávy.

Jedenáctipísňové CD VE TVÝ SKŘÍNI vydá Supraphon v létě 2013. Zatím si můžete poslechnout pilotní singl „Holka ve tvý skříni“, ke kterému v současné době vzniká videoklip v režii Martina Přikryla.

Více informací najdete na stránkách www.projektille.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, SUPRAPHON a. s.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EUROCONNECTIONS

Čtvrtek 19. 9. 2013
Vstup: 190 - 250 Kč
Vystupují:
ILLE (CZ), It's A Musical (DE, SWE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika