The Chancers oslaví patnáctiny na parníku

The Chancers oslaví patnáctiny na parníku

22. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejhlučnější ska kapela u nás slaví patnáctiny netradičním způsobem. Oslavy proběhnou 7.9. na parníku Vltava. "Nechtěli jsme dělat jenom další koncert, ale pořádný narozeninový mejdan, ze kterého se navíc nikdo jen tak nejzdejchne.
"Začne to welcome drinkem pro každýho a kdovíjak to bude končit," říkají The Chancers, kteří koncertem završí hodně aktivní letní sezónu. Do prodeje posílají jen limitovaný počet vstupenek, které je možné objednat přes službu www.smsticket.cz.

The Chancers

Společně se vstupenkou dostane každý fanoušek také odkaz na nový singl kapely, skladbu Sex & Drugs & Rock'n'roll, kterou The Chancers společně s mejdanem na vodě posílají do světa. "Je to jedna z našich srdcovek. Tuhle písničku Iana Duryho jsme v dodávce i na různých afterparties poslouchali a pouštěli tak dlouho, až jsme se konečně dokopali udělat jako poctu vlastní verzi," říká kapela.

Nejde o jedinou z nových skladeb, které letos The Chancers vypustili do světa. Nejprve se skladbou Czech Toast podíleli na britském charitativním projektu Specialized 2, jehož výtěžek jde na fond pro boj boj s rakovinou Teenage Cancer Trust. Začátkem června pak přispěli skladbou Bossman na protirasistickou kompilaci Good Night White Pride, která vyšla pouze na vinylu. The Chancers zaujali i na festivalu Rock for People, kde odehráli celý koncert společně s rokenrolovými Gangnails. "Nepojali jsme to jako nějakou trapnou hostovačku v jedné nebo dvou písničkách, ale skutečně jsme nadřeli celý set. A věříme, že se nám to povede brzy zopakovat. Jen je nás hodně, tak potřebujeme velké pódium," vzpomínají na povedený koncert.

The Chancers jsou jedna z nejdéle působících domácích kapel, které vycházejí z žánru ska. Dodneška mají na kontě čtyři alba a účastnili se mnoha mezinárodních kompilacích a koncertují po celé Evropě. Na scéně se tato mezinárodní britsko-česká skupina se sídlem v Praze pohybuje od roku 1998, kdy The Chancers zahráli svůj první koncert, který měl být zároveň posledním. Společně ale vystupovali dál a jejich směsice žánrů se základem v britském hnutí 2tone si rychle získávala pozornost domácího i zahraničního klubového publika. Charismatický a excentrický britský frontman Simon Ruffskank, který skončil v Praze náhodou kvůli hrozbě útoků IRA v Londýně, se rychle stal známou figurou žánru i mimo republiku.

Dodal: Pavel Eichler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE CHANCERS - 15 LET

Sobota 7. 9. 2013
Vstup: 149 Kč v předprodeji
Vystupují:
The Chancers
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika