Mr.C vystoupí poprvé v Praze

Mr.C vystoupí poprvé v Praze

22. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
SpecialGrower ve spolupráci s Nightphunk Recordings a Chapeau Rouge si Vás dovolují pozvat v pátek 30. 8. na vystoupení legendy britské hudební scény Mr.C, známého především jako frontmana projektu The Shamen. Akce se bude konat v rámci celoevropského turné Smell The Coffee Tour, kde Mr.C představí své nové album.
Mr.C za svoji dlouholetou kariéru vystřídal mnoho pseudonymů a byl součástí mnoha projektů, avšak nejvíce se dostal do povědomí jako rapující frontman britského popového projektu The Shamen. Skladby jako Move Any Mountain nebo Ebeneezer Goode se  staly skutečnými hity a dostaly se až na první místa britské hitparády. Po Eddiem Richardsovi to bude již druhá britská legenda, rezident londýnského Fabricu, zakladatel a majitel vydavatelstvích Plink Plonk Records, End Recordings a Superfreq, která se představí českému publiku.
 

Do České republiky se vrací po dlouhých 9 letech a to rovnou s novým albem, které představí v rámci svého setu v pražském klubu Chapeau Rouge. Album Smell The Coffee obsahuje 10 autorských skladeb a je již dostupné ve všech digitálních obchodech. Na akci zahrají i přední deep housový dj's české klubové scény a to konkrétně Lucas Hulan, Lumiere, Braun a Malkao. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 100,- Kč v Chapeau Rouge či v kamenném obchodě SpecialGrower.

Datum: 30. srpna 2013
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1
Vstup: 100 Kč
Start: 22:00

Další informace naleznete na: www.chapeaurouge.cz

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOGIE

Pátek 30. 8. 2013
Vystupují:
Mr.C, DJ Lucas Hulan, DJ Lumiere, DJ Braun, Malkao
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

27. 08. 2013 | 23:05:36
+0 | -0

100x provaření jako poprvé

Svého času jsem měl pocit,že ze zahraničních dj's v Čechách (a především pak v Praze) pravidelně vystupuje právě jen Mr.C a ejhle ho!JE TU POPRVÉ.Tak tedy:poprvé tu jednou budou hrát i I Am X,Kosheen,Waltari,Morcheeba či Faithless(pokud by tedy ještě existovali)
Ondra
23. 08. 2013 | 01:38:39
+0 | -0
Už tady jednou vystupoval na jedne halove akci pred lety...myslim si,ze se to jmenovalo Dance for Freedom nebo tak neco...bylo to v hale CKD (skvely prostor) a jeste s nim hral Trava a jeho projekt Significant Other....to jen tak pro uplnost,ale nechci byt rypal...jen by byly veci uvedene na pravou miru :)
SOUTĚŽTE
BOOGIE, 30. 8., Chapeau Rouge, Praha
1. cena: Balíček obchodu Special Grower, 2. cena: Balíček Chapeau Rouge, 3. cena: 2x2 volné vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika