FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Transglobal Underground na Smíchov Open Air

Transglobal Underground na Smíchov Open Air
28. 08. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V sobotu 7. září Staropramen opět roztočí hudbu na plný pecky! Pivovar se po více než roce opět otevře široké veřejnosti. Stane se tak díky festivalu Smíchov Open Air, který se uskuteční přímo v areálu pivovaru na pražském Smíchově. Zváni jsou všichni milovníci skvělého piva a hudby.
Staropramen pro ně připravil nejen řadu atraktivních hudebních vystoupení, ale také pestrý doprovodný program. První zářijovou sobotu tak lze příjemně strávit na hlavním dvoře pivovaru. Během celého léta Staropramen spojoval lidi hudebními zážitky na festivalech. Na závěr sezóny si pro milovníky piva a hudby přichystal v areálu pivovaru unikátně pojatý festival Smíchov Open Air nabitý prvotřídními domácími a zahraničními interprety.

„Staropramen letos podpořil celou řadu hudebních festivalů. Na konci této sezóny jsme chtěli pozvat všechny lidi, kteří mají rádi Staropramen a hudbu, přímo k nám do pivovaru. V duchu myšlenky naší kampaně „Jedno nás spojuje“ se na hlavní Staropramen stage budou setkávat dvojice interpretů ve speciálních hudebních aranžmá, která byla připravena speciálně k příležitosti této akce,“ prozrazuje Eva Prajsová, manažerka značky Staropramen.

Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné vystoupení Xindla X s talentovanou slovenskou písničkářkou Mirkou Miškechovou, Vypsaná fixa vystoupí s východočeským uskupením MLASK!, jedna z nejlepších kapel české taneční scény Skyline spojí své síly se synthpopovými Evelynne a kapela Mandrage s nadějnou indie kapelou A Banquet. Hudební program vyvrcholí vystoupením legendárních spoluzakladatelů tanečního etna Transglobal Underground s autentickou albánskou dechovkou Fanfara Tirana.

Na vedlejší Prague Nouvelle Stage bude nabídnuta ochutnávka mladých talentů z festivalu Show Case Prague Nouvelle plánovaného na listopad. Vystoupí zde například britští Big Sixes či američtí Bosnian Rainbows.

Smíchov Open Air nebude bavit jen hudbou, ale nabídne také další doprovodný program pro všechny návštěvníky, kteří se budou chtít dozvědět více o pivovaru nebo Staropramenu samotném. „Otevřeno bude naše návštěvnické centrum, budou probíhat exkurze pivovarem a zájemci se budou moci dokonce zúčastnit Pivovarské školy pod dohledem našeho sládka,“ říká k programu v pivovaru Prajsová.

Na festivalu konaném na hlavním dvoře pivovaru si na své přijdou samozřejmě i milovníci piva. Připraveno pro ně bude široké portfolio Staropramenu za jednotnou cenu 20 Kč. A to včetně piv čepovaných přímo z pivních tanků.

Festival Smíchov Open Air začne v sobotu 7. září ve 13 hodin a skončí ve 22 hodin. Vstupné v předprodeji činí 200 Kč, na místě v den konání 250 Kč. Vstupenky lze již dnes zakoupit na www.ticketsforpeople.cz. Další informace o akci se lze dozvědět na www.staropramen.cz nebo facebook profilu Staropramenu.

Hlavní hvězdy na Staropramen stage:

Londýnští Transglobal Underground se specializují na spojování západních, orientálních a afrických hudebních stylů a jsou jedni ze zakladatelů tanečního etna vůbec.

Originální český písničkář Xindl X ve své hudbě kombinuje hiphopové frázování s folkem, jazzem a blues spolu s důrazem na texty, které jsou zároveň jeho osobní výpovědí.

Vypsaná fiXa vznikla v roce 1994. Originální poetika textů této stálice českých klubových scén i velkých festivalových pódií, charisma frontmana Márdiho a přímočaré písničky hrané pardubickým kvartetem s konstantním nasazením tak oslovují již několikátou generaci posluchačů.

Skyline jsou nepopiratelně jednou z nejlepších kapel české taneční scény, jejíž živé koncerty u nás stěží mají konkurenci. Na pevných základech drum and bassu vyrostla moderní urban popová kapela, jejíž frontwoman Marka Rybin patří k nejvýraznějším tuzemským vokalistkám.

Mandrage. Tato známá česká hudební formace má za sebou mnoho ocenění, mimo jiné i vítězství v nejprestižnější kategorii Skupina roku cen Anděl akademie populární hudby. Talent na tvorbu hitů letos potvrdily singlem Na dlani, který patřil v létě k nejhranějším na českých rádiích a zařadil se tak k předchozím úspěšným písním Šrouby a matice, Františkovy Lázně či Hledá se žena.

Dodal: Daniel Maršalík, PR.Konektor
SMÍCHOV OPEN AIR

SMÍCHOV OPEN AIR

Sobota 7. 9. 2013
200 Kč v předprodeji
Vystupují:
Vypsaná Fixa feat Mlask!, Xindl X feat Mirka Miškechová, Skyline feat Evelynne, Mandrage feat A Banquet, Transglobal Underground feat Fanfara Tirana, Big Sixes (UK), Abby (DE), Holy Esque (SCTL), Retro Stefson (ISL), Bosnian Raibows(USA)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |