The Boxer Rebellion se vrací do Česka

The Boxer Rebellion se vrací do Česka

09. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V roce 2009 byl jedním z největších překvapení Planet Festivalu v Táboře koncert britské kapely The Boxer Rebellion. Kapela je fenoménem alternativního rocku a je považováni za skupinu, která se nerada řídí jakýmikoliv pravidly.
“Tahle kapela vám může změnit život,” napsal britský týdeník NME a měl na mysli neuvěřitelně epické a ambiciózní skladby, které jsou překvapivě intimní a melodické.

Kapela vydala svůj debut ‘Exits’ v roce 2009. Následovala deska ‘Union,’ která se ve své digitální podobě rekordně dostala do hitparády Billboard Top 100, přestože kapela neměla podepsanou smlouvu s žádnou gramofirmou. Stejné album získalo cenu iTunes Alternative Album of the Year. Následovala role po boku Drew Barrymore, Justina Longa, Charlieho Daye a Jasona Sudeikise ve filmu ‘Going the Distance’ , která je považována za jedno z nejlepších vystoupení hudební skupiny ve filmu vůbec. V roce 2011 vyšlo kritikou oslavované album ‘The Cold Still’ produkované Ethanem Johnsem.
 

V květnu 2013 vyjde netrpělivě očekávané čtvrté album s názvem ’Promises’. Představuje další krok skupiny ve vývoji jejich typického zvuku. Temné zvukové krajiny se na nové desce prozařují.. The Boxer Rebellion jsou připraveni oslovit nové posluchače a nadchnout ty věrné. A s touto nahrávkou se k nám The Boxer Rebellion vrátí, tentokrát ke svému samostatnému koncertu. Ten se uskuteční 23. září 2013 od 20.hodin v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 300,- Kč + poplatky je možné zakoupit od pondělí 29.dubna na stránkách kapely a to přímo zde: www.theboxerrebellion.com/gigs/lucerna-music-bar-prague. Od pátku 3.května jsou lístky k zakoupení v předprodejích Eventim, Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a na stránkách www.musicbar.cz a www.facebook.com/dsmackupromotion za 300,- Kč + poplatky. Na pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 400,- Kč.

Více info na:
www.theboxerrebellion.com
www.musicbar.cz

Dodal: M. Rejžek - D Smack U
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE BOXER REBELLION

Pondělí 23. 9. 2013
Vstup: 300 - 400 Kč
Vystupují:
THE BOXER REBELLION (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika