Představujeme další jména Five Festivalu

Představujeme další jména Five Festivalu

18. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přímo v prostorách obchodní ho centra Arkády Pankrác se bude 18. 10. konat festival elektronické taneční hudby. Po britských Kosheen vám představujeme další dvě jména z programu festivalu.
Tento koncept nezvykle pojaté oslavy pátého roku existence obchodní ho centra Arkády Pankrác nemá zatím nikde obdoby. Od toho pramení název festivalu – FIVE. Na své si přijdou milovníci elektronické taneční hudby mnoha žánrů, neboť na 4 pódiích tu vystoupí kolem dvaceti umělců.

Zde je malá ochutnávka toho, na co se mohou návštěvníci těšit. Prvním oznámeným headlinerem celého festivalu není nikdo jiný než holandský DJ a producent Alvaro, vycházející hvězda současnosti, který má na svém kontě hity jako Make the Crowd Go, Welcome to The Jungle nebo Pay Attention to the Drums. Jeho styl je v nepřeberném množství hudebních tvůrců nezaměnitelný – výrazné hutné a důkladně propracované beaty střídající svižný progresivní zvuk a kvalitní dropy, vyvolávající zvláště na dobrém zvuku doslova husí kůži. Alvaro spolupracuje s umělci zvučných jmen, jako jsou Chuckie, David Guetta, Pitbull nebo Lil‘ Jon a své umění už světu předvedl například na festivalech Mystery Land, Ultra Music Festival nebo Tomorrowland.
 

Další, velmi potěšující zprávou ohledně FIVE Festivalu je, že hlavní stagi budou vévodit také Matisse&Sadko – Djská a producentská dvojice z Ruska, kterou jste v Čechách mohli slyšet již dvakrát, naposledy na party Fragola Republic v pražské Mecce v roce 2012. Tito dva ruští pařmeni započali svou raketovou kariéru poté, co si jich všiml světoznámý producent Axwell a díky němu vyšel na labelu Axtone jejich největší hit Trio. Zároveň se stali oficiálními předskokany světové legendy Swedish House Mafia při jejich posledním společném turné nazvaném One Last Tour, což ještě vygradovalo jejich postup vstříc velkým stagím. Letošní rok byl pro ně doposud velice úspěšný, ve spolupráci se Stevem Angellem, (jedním z členů Swedish House Mafia) vydali letní hitovku SLVR a také samostatný počin Stars. Je známo, že vystoupení těchto dvou borců je nejen balzám pro uši díky jejich vytříbenému progresivnímu soundu, ale také pastva pro oči a nezapomenutelný zážitek. Oba si totiž své hraní tolik užívají a předvádějí takovou show, že strhnou doslova každého.
 

Jedním z velkých taháků festivalu bude také známá britská skupina Kosheen, jež bude headlinerem druhé ze stagí, nazvané Feel the Sound, orientované na d’n’b, tech-house či techno, a těšit se dozajista můžeme jak na jejich starší pecky jako je Hide U, Hungry nebo All in My Head, tak na nový neotřelý sound posledního alba nazvaného Independence, v němž můžeme slyšet zvuky electra, dubstepu, d’n’b či deep housu. Další ze stagí bude „Smash The house stage“, která bude poprvé jinde než na festivalu Tomorrowland. Headlinery této stage jsou mladíci Wolfpack, kteří jsou plně podporováni Dmitri Vegasem a Likem Mikem. Dalším lákadlem může být pro mnohé duo Blasterjaxx, Takže vyznavači elektronické taneční hudby si přijdou v každém případě na své. Další jména jsou oznámeny na facebooku eventu: https://www.facebook.com/fivefestival
 

Vstupenky zakoupíte v síti ticketstream.cz od 390,- Kč. Více informací ohledně festivalu najdete na www.five.cz

Dodal: Martin Jiras , Jirry Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FIVE FESTIVAL

Pátek 18. 10. 2013
Vstup: 490 - 790 Kč
Vystupují:
Alvaro, Matisse & Sadko, Blasterjaxx, Jordy Dazz, Kosheen, Wolfpack, Tony Romera, Maurizio Gubellini, Prok & Fitch, Stefano Noferini, Nicolaz a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika