Matthias Vogt koncem září v Chapeau Rouge

Matthias Vogt koncem září v Chapeau Rouge

12. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zřídka kdy se ukáže hudebník, který se cítí jako doma hned v několika hudebních žánrech. Matthias je jedním z nich. Je to zkušený jazzový pianista, vášnivý dj a producent house music, ale také jazzový skladatel. Domovem a sídlem Matthiase je německé město Frankfurt.
Vogtova hudba je vydávána na těch nejlepších vydavatelstvích jakou jsou: Large Music, Teng (Mias Void), Urbantorque, Komplex de Deep, Saw Recordings – label houseových legend Satoshi Tomiie a Hectora Romera. Dalé jsou ve výčtu Matthiasových vydavatelství frankfurtský Polytone Records, britský label se sídlem v Leedsu – Fullbarr imprint, kolýnský Treibstoff, Lazy Days Recordings či Lo:Rise nebo Defected.
 

Matthias se stal jakožto velmi zkušený dj nedílnou součástí frankfurtské klubové scény. Pravidelně také vystupoval v klubu Svena Vätha – Cocoon Club. Vystupoval také v klubech jako jsou: The End v Londýně, Club 11 v Amsterdamu, Tresor v Berlíně, Cielo v NY nebo moskevském Arma 17. Se svými vystoupením objel již prakticky celý svět.

Matthias je také velmi žádaný remixér. Společně se svým přítelem, kterým je dj a producent Ian Pooley, založili projekt M.V.I.P (Aviator EP/Pooled, Barrique EP/Lazy Days). V roce 2002 založil Matthias svůj dnes již velmi dobře známý deep housový projekt Motorcitysoul.  Původně to byl jednočlenný projekt, který se po vydání debutového alba „Did You Expect That?“ změnil na dvoučlenný. Motorcitysoul začal vydávat na věhlasných labelech jako Freerange, Simple, Aus Music či Poker Flat. Projekt ukončil svojí činnost v průběhu roku 2012.
 

Ve svém „druhém“ životě je Matthias zkušený muzikant, který složil již 7 jazzových alb! Toto je už ale uplně jiný příběh o Matthiasově unikátním projektu [re:jazz] a novém albu Kaleidoscope vydaném Axelem Reinemerem na Infracom nebo o Matthiasově „Triu“.

Matthias stále pokračuje v obouch svých světech a zdokonaluje svůj muzikantský um. Neustále se také snaží vytvářet něco nového, unikátního.

Vy se můžete těšit už teď na jeho djské vystoupení v sobotu 28 září v pražském klubu Chapeau Rouge

Více informací naleznete na: www.chapeaurouge.cz

Dodal: Lucas Hulan
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOGIE

Sobota 28. 9. 2013
Vystupují:
Matthias Vogt (DE), Lucas Hulan (Nightphunk), Lumiere (Buddha Bar), Felix! (Deer, Picnic), Malkao (Oil Magnat)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BOOGIE, 28. 9. Chapeau Rouge Praha
2 vstupy, konzumace 200 Kč a balíček Specialgrower
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika