Cosmic Trip bude zlomená mňamka

Cosmic Trip bude zlomená mňamka

17. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
K největším lákadlům letošního Cosmic Tripu patří bezesporu vystoupení brazilského DJe, producenta a majitele labelu Innerground, Markyho. Rodák ze Sao Paula má na kontě se svým kolegou XRSem hitovky LK nebo Closer.
Jubilejní 10. ročník Cosmic Trip Open Air doufáme bude opravdovou bombou pro vyznavače lámaných beatů. Na drum`n`bassové stagei se kromě předních českých DJů vystřídají hned čtyři světové hvězdy. Line Upu vévodí brazilský DJ Marky, britští John B, London Elektricity a Andy C, kterému bude sekundovat vynikající MC Dynamite.

Markyho tvorba je energickou směsicí drum`n`bassu ovlivněného latinskoamerickou hudbou, díky čemuž nemá ve své branži konkurenci. Producentskou dráhu odstartoval v roce 2001 a v témže roce namixoval kompilaci Brazilian Job, která si vysloužila mnohá uznání v respektovaných hudebních časopisech.

V současné době patří k nejžádanějším drum`n`bassovým DJům, procestoval celý svět a v rodné Brazílii je považován za poloboha. Markyho sety se vyznačují pestrostí, energií a především neuvěřitelnými DJskými schopnostmi, o kterých se píší romány.

Další velkou hvězdou není nikdo jiný než britský DJ Andy C. Andrew Clarke se již několik let pravidelně umísťuje na prvních místech coby nejlepší DJ a nejen u českého publika se těší velkému zájmu.

Společně s Antem Milesem stojí za projektem Origin Unknown a zároveň je majitelem legendárního vydavatelství Ram Recordings, které má od roku 1992 na kontě desítky úspěšných singlů. Andyho vystoupení navíc obohatí člen slavného projektu Reprazent a parťák Roniho Size MC Dynamite.

Doslova ozdobou celého festivalu bude v každém případě exhibicionista John B. Williams aka John B, který se v drum`n`bassovém světě proslavil zejména svým nezaměnitelným producentským rukopisem obsahujícím prvky z všemožných hudebních stylů jako trance, diska, funky nebo techna.

Závěrečnou třešničkou na dortu je DJ a producent Tony Colman, šéf labelu Hospital a zakládající člen projektu London Elektricity. Tony na Cosmic Tripu vystoupil v roce 2003 a rozhodně přesvědčil všechny fanoušky jak svými DJskými dovednostmi, tak výběrem desek a ukázal, že liquid funk není styl jen pro holky, ale naopak opravdová nefalšovaná jízda.

cosmic trip
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika