Představujeme Cannafest Prague 2013

Představujeme Cannafest Prague 2013

13. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mezinárodní konopný veletrh Cannafest letos vstoupí do svého čtvrtého ročníku. Za tři roky si vybudoval pozici evropského lídra mezi oborově zaměřenými veletrhy. Může za to nejen velký zájem zahraničních vystavovatelů, pro které Česká republika představuje zajímavý trh, ale také kvalitní odborný a doprovodný program.
Letos se navíc na Výstavišti Incheba v Praze Holešovicích představí ve dnech 8. – 10. listopadu 2013 rekordní počet vystavovatelů. Návštěvníci se mohou těšit na více než 150 vystavovatelů, kteří zde budou prezentovat nejnovější trendy na trhu konopí. Na pražském výstavišti se budou svých expozicích prezentovat vystavovatelé ze 17 zemí světa. „Zastoupeny zde budou především přední výrobci pěstební techniky či hnojiv, nejlepší šlechtitelé konopných semen, výrobci textilií i kosmetiky, představí se všechna nejznámější média zabývající se konopnou osvětou, dále nejrůznější instituce sdružující firmy využívající konopí jako přírodní zdroj nebo např. bojující za legalizaci či využití konopí v medicíně. Samozřejmostí je účast předních growshopů nejen z České republiky, pestrou nabídku rozšíří rovněž firmy nabízející vaporizéry či jiné kuřácké potřeby,“ říká ředitel veletrhu Cannafest Lukáš Běhal a dodává, že letos očekává zvýšený zájem návštěvníků z USA, Ruska, Chorvatska a Slovinska a také příliv nových vystavovatelů, převážně ze Španělska.

Canna fest

V loňském roce se s velkým úspěchem setkala Vapo Lounge, která nabídla návštěvníkům možnost vyzkoušet si na vlastní kůži jednotlivé druhy vaporizérů od předních výrobců. Ani letos tomu nebude jinak. Vapo Lounge opět rozšíří sekci s kuřáckými potřebami a doplňky a návštěvníci zde naleznou informace o vaporizaci s možností praktického vyzkoušení.

Odborný program i workshopové dílny
Nedílnou součástí třídenního veletržního dění je také odborná konference a doprovodný program. Svou účast na konferenci potvrdil již profesor Lumír Hanuš, který se zabývá výzkumem účinku konopí a jeho přednášky patří na Cannafestu k těm nejnavštěvovanějším. Osobní účast na konopném veletrhu přislíbil také Howard Marks neboli Mr. Nice, který bude mít na Cannafestu autogramiádu svých knih a v plánu je také jeho „one man show“. Do Prahy na veletrh zavítá rovněž odbornice na léčivé konopí Liana Held s přednáškou na téma Pozitivní a negativní globální dopady léčebného konopí v Kalifornii. Právě téma využití konopí pro léčebné účely do lékáren bude velkým tématem letošního ročníku Cannafestu.

Kompletní seznam vystavovatelů a informace o odborných a doprovodných programech budou průběžně k dispozici na oficiálních webových stránkách www.cannafest.cz nebo na facebooku www.facebook.com/Cannafest. Vstupenky na Cannafest zakoupíte v předprodeji již od září.

Dodal: Markéta Matějková, Cannafest
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CANNAFEST PRAGUE

Pátek 8. 11. 2013 až Neděle 10. 11. 2013
Vstup: 190 Kč 1 denní, 350 Kč 3 denní
Vystupují:
150 vystavovatelů, odborný program i workshopové dílny
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika