Holešovice Fashion Market nabídne i hudební program

Holešovice Fashion Market nabídne i hudební program

18. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Šestý díl trhu nezávislé módy Holešovice Fashion Market láká všechny vášnivé milovníky módy na 140 originálních návrhářských a designérských značek. Stánky s oblečením, módními doplňky, šperky a bytovým designem zaplní v pátek a sobotu 27. - 28. září čtyři haly Pražské tržnice v Holešovicích.
Na trhu se představí například ČESKÁ BIO MÓDA kombinující ekologii s kreativním designem, autorské hliníkové šperky s čistými tvary z dílny STUDIO UP!, originální ilustrace Petry Skopcové zakomponované do šperků z plexiskla a vinylových desek ALIAS-DESIGN, ručně šité kabelky z kůže LA MODE DE BOHÊME podtrhující jedinečnost, pánská móda NATHAN HEILMANN z rukou českých švadlen, polská značka GOSHICO s novou kolekcí plstěných kabelek s folklórními výšivkami a mnoho dalších.

Holesovice Fashion Market

Holešovice Fashion Market pořádají módní značky Lovemusic a Plazmalab. Vstup je zdarma a bez bariér, děti jsou vítány. Občerstvení zajistí bar, kavárna, čajovna i speciální molekulární bar Experiment. Francouzští i čeští DJs budou po celou dobu hrát především swing, electro lounge a progressive ambient. Na programu jsou různé hudební a taneční vystoupení, workshopy i večerní afterparty, na které zahraje živě například DEPAYK. Součástí doprovodného programu budou módní přehlídky vystavujících značek. Své nové kolekce předvede Lovemusic, Indiva, KOKO, Mayaka, Kuráž, JANE BOND special, KLARABARA, KP salon, MonaRosa, Babyolé, O BAG a Anna Janská. Módní značka Lovemusic představí poprvé v Praze svou první ucelenou kolekci Dreamy Chase - pro jaro léto 2014. Kolekce byla poprvé uvedena na veletrhu STYL. Návštěvníci se mohou těšit například na hudební vystoupení slovanského dua Swing Pigs. V jejich pojetí zazní klasika, swing, blues, soul, jazz a folklór, to vše okořeněné ruským a slovenským temperamentem. Program bude uvádět moderátorka, tanečnice a performerka Carli Jefferson, která vystupovala například s tanečně-bubenickou show Stomp.

Holešovice Fashion Market

Pod vedením MgA. Venduly Chalánkové si děti i dospělí budou moci vyzkoušet výrobu originální nákupní tašky. Vystřihování grafických motivů a jejich následné profesionální zažehlení na nákupní tašku se stalo hitem brněnského Open Space Marketu a jistě osloví i pražské návštěvníky. V sítotiskové dílně Studio Kredenc si pro změnu budou moci ozdobit libovolný donesený textil některým z úžasných motivů metodou ručního sítotisku.

Následující, sedmý díl Holešovice Fashion Marketu proběhne 29. listopadu – 1. prosince 2013. Další informace najdete na nových webových stránkách www.novetrhy.cz.

Otevírací doba: 
Pá 27.9.: 12:00-22:00
So: 28.9.: 10:00-22:00

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, haly č.7 a 8, Bubenské nábř. 306/13
Web: www.novetrhy.cz, www.holesovicefashionmarket.cz

Facebook událost: facebook.com/events/123292261212286/

Dodal: Kateřina Hanko Pletichová , LOVEMUSIC
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOLESOVICE FASHION MARKET

Pátek 27. 9. 2013 až Sobota 28. 9. 2013
Vstup: zdarma
Vystupují:
trh nezávislé módy, djs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika