Dnes začíná Holešovice Fashion Market

Dnes začíná Holešovice Fashion Market

27. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Největší trh nezávislé módy, šperku a designu začíná už tento pátek 27. 9. v krytých halách Pražské tržnice v Holešovicích. Potrvá až do sobotní noci. Fanoušci módy se na akci dočkají prodejních stánků s originálními výrobky 140 značek i zajímavého doprovodného programu.
Holešovice Fashion Market se bude konat již pošesté, pořádají ho značky Lovemusic a Plazmalab. Vstup je zdarma, akce je bez bariér a vhodná i pro děti. Holešovice Fashion Market je součástí projektu Nové trhy, který zastřešuje moderně pojaté trhy s výběrovými výrobky.
 

Po celou dobu konání Holešovice Fashion Marketu bude hrát příjemná hudba z mixážních pultů francouzských a českých DJs. V pátek zazní Swing, Electro Lounge, House i Deep Progressive Ambient v podání DJs S-Bish, Daj a S3FKO, obohacený o živé violoncello Petry Kovářové. Na sobotním programu jsou DJs S-BisH, Magnet a Ollie, kteří zahrají Ghetto Lounge, Funky Lounge i Step. V páteční čtyři hodiny odpoledne zahrají Swing Pigs aneb Deset psychotropních strún vibrujících v rytmu potentní sexuální energie útočících na ty nejskrytejší animální pudy posluchačů. Doprovodí je zpěvačka a herečka z Divadla Husa na provázku Erika Stárková. V sobotu zahraje jazzově bluesová kapela Kukui duo. V pátek v sedm hodin večer vystoupí britská performerka, tanečnice a zároveň moderátorka Holešovice Fashion Marketu Carli Jefferson aka Trudi Unruly se stepařským kvazi striptérským vystoupením It´s all gone tits up. Carli se představí i sobotním návštěvníkům marketu –v sedm hodin večer vystoupí s představením Never smile at a paedophile.

Čtete také: Dapayk na Holešovice Fashion Market

Návštěvníci si budou moci vyrobit vlastní originální tašku pod vedením MgA. Venduly Chalánkové či vyzkoušet služby sítotiskového studia Kredenc a potisknout si libovolný donesený textil. Pro ty, kdo si dávají záležet na povedeném outfitu, bude nachystaný projekt Photowall. Na pozadí stěny, kterou speciálně pro Holešovice Fashion Market nasprejují umělci ze Secret Wars, se bude moci každý zdarma vyfotit a fotografii rovnou nasdílet na svůj Facebook. Přírodovědecká fakulta UK připraví molekulární bar Experiment, ve kterém bude provozovat molekulární mixologii a předvádět vizuálně atraktivní experimenty.

Páteční i sobotní večer završí módní přehlídky značek MonaRosa, Lovemusic, Indiva, Koko, Kuráž, Jane Bond special, Aristokrat Vintage, Ritore, Mayaka, KP salon a Anna Janská. Na páteční afterparty pozvali organizátoři ACIDELIKA a SPIRITUAL SOUND SYSTEM berlínského producenta elektronické taneční hudby Dapayak Solo Live, který se v České republice představí vůbec poprvé. Doplní ho pražské duo Insect Elektrika, DJ Ghandi a DJ Audiot. Sobotní afterparty Flying Circus osloví příznivce psychedelic trance. Zahrají Dip See Pagat (A), Smokey Quartz & Tripko (SK), Gappeq a Psyla.


Následující, sedmý díl Holešovice Fashion Marketu proběhne 29. listopadu – 1. prosince 2013. Další informace najdete na nových webových stránkách www.novetrhy.cz.

Dodal: Kateřina Hanko Pletichová , LOVEMUSIC
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOLESOVICE FASHION MARKET

Pátek 27. 9. 2013 až Sobota 28. 9. 2013
Vstup: zdarma
Vystupují:
trh nezávislé módy, djs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika