Michael Bublé vystoupí v lednu poprvé v Praze

Michael Bublé vystoupí v lednu poprvé v Praze

30. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Prodal více než 45 miliónů alb. Přes dva milióny diváků navštívilo jeho poslední turné a zahájení jeho letošní To Be Loved Tour si jen v Londýně nenechalo ujít přes 170 000 lidí. Michael Bublé - jedna z největších hudebních hvězd současnosti míří konečně i do České republiky! Svědkem jeho české koncertní premiéry bude 24.ledna příštího roku O2 Arena.
Zpěvákův fanclub si vstupenky bude moci zakoupit 3.října na jeho oficiálních webových stránkách (www.michaelbuble.com), pro širokou veřejnost budou uvedeny do prodeje o den později v síti Sazka Ticket (www.sazkaticket.cz). Nejlevnější lístky z šesti cenových kategorií budou k dostání za 1290 korun, nejnáročnější diváci si budou moci pořídit za 3990 korun tzv. platinové vstupenky, v jejichž ceně bude zahrnuto rovněž občerstvení.

MICHAEL BUBLÉ
Michael Bublé se narodil 9.září 1975 v Burnaby v Kanadě a v dětství netoužil po ničem jiném než stát se hokejistou. "Strašně moc jsem chtěl hrát hokej profesionálně, ale neměl jsem na to dost talentu. Kdybych byl v hokeji jen trochu dobrý, zpěvákem bych se pravděpodobně nikdy nestal". nechal se slyšet dnes trojnásobný držitel Grammy a mnohonásobný vítěz Juno Awards.

MICHAEL BUBLÉ

Mladý Bublé tak obrátil svoji pozornost k druhé své vášni - hudbě. Od šestnácti vystupoval pravidelně po nočních barech, účastnil se a vítězil v talentových soutěžích, sbíral zkušenosti před televizní kamerou a v jednadvaceti letech vydal své první album BaBalu. To ale (stejně jako jeho další dvě nezávislé nahrávky) zůstalo širší veřejností takřka bez povšimnutí. V roce 2000, kdy už stál před rozhodnutím opustit i tento svůj sen, konečně přišel kýžený zlom - na svatbě dcery premiéra Briana Mulroneyho, kde Bublé toho večera zpíval, byl představen Davidu Fosterovi - věhlasnému producentovi, který spolupracoval např. s Madonnou, Michaelem Jacksonem, Whitney Houston nebo Destiny's Child. Prvním výsledkem jejich spolupráce bylo album Michael Bublé, které spatřilo světlo světa 11.února 2003 a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Deska se stala no.1 v Austrálii a na Novém Zélandě, v Kanadě, Anglii či Itálii se umístila v první desítce a kromě několika multiplatinových prodejních ocenění vynesla Bublému také jeho první Juno Awards (kanadskou obdobu Grammy). O dva roky později uvedl Bublé na trh desku It's Time, se kterou již obsadil prakticky celou Evropu, kde se prodaly 2 z celkových 6 miliónů kopií tohoto alba. V roce 2007 Michael Bublé dobyl i poslední odolávající teritoria, včetně Spojených států a jejich nejprestižnější BillBoard TOP 200 hitparády, kde si to jeho novinka Call Me Irresponsible zamířila po prvním týdnu prodeje rovnou na 1.příčku. A stejně tak debutovala na vrcholu BillBoard chartu i všechna tři následující alba - Crazy Love (2009), Christmas (2011) a letošní novinka To Be Loved, která byla no.1 také v dalších šestnácti zemích.

Před začátkem léta se Bublé s tímto albem rozjel na rozsáhlé světové turné, které zahájil deseti vyprodanými koncerty v Londýně a pěti v Dublinu. Po právě probíhající sérii čtyřiceti vystoupení ve Spojených státech se počátkem nového roku do Evropy vrátí na další tři desítky koncertů. Včetně jeho první zastávky v České republice - 24.ledna v O2 Arene.

Koncert pořádá společnost NU COAST.

Více na www.michaelbuble.com

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MICHAEL BUBLÉ

Pátek 24. 1. 2014
Vstup: od 1290 Kč v předprodeji
Vystupují:
Michael Bublé (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika