Apokalypsa bude mít warm-up v Perpetuu a Roxy

Apokalypsa bude mít warm-up v Perpetuu a Roxy

01. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do zahájení největšího elektronického indoor festivalu Apokalypsa New Age zbývají necelé dva měsíce, a proto jsme se rozhodli zpestřit vám tuto dobu dvojicí warm-upů, které budou hostit pražský klub Roxy a brněnské Perpetuum.
Po Josephu Capriatim letos na podzim přivážíme do nově zrekonstruovaného brněnského klubu Perpetuum jednu z nejžádanějších německých Djek současnosti Klaudii Gawlas! Tato dáma skvěle rozproudila dav na posledním díle Apokalypsy, a proto jsme se rozhodli představit vám ji v industriálním klubovém prostředí. Pro držitele zakoupených VIP a VIP gold vstupenek na akci Apokalypsa je tato akce zdarma, standardní vstupné činí 100 Kč.
 

Warm-up se uskuteční ve čtvrtek 7. listopadu a symbolicky tak naváže na tradiční čtvrteční mejdany, které se zapsaly do paměti nejen brněnských clubberů, ale získaly si věhlas takřka po celé republice.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/115559721947685/

Druhou warm-up zastávkou bude o pár dní později proslulý klub Roxy, ve kterém se apokalyptická zahřívačka uskuteční 11. listopadu v rámci vyhlášených Free Mondays, což znamená, že vstup bude ZDARMA!
Své dovednosti zde předvede rezidentní DJ Apokalypsy Nois, kterého budete mít možnost slyšet i na hlavním pódiu v Pavilonu P. Těšit se můžete taktéž na ikonu české hardtechno scény Golpeho a na nestory pražské klubové scény Subgata a Revise. Zmiňované kvarteto DJs naši metropoli zajisté šetřit nebude!

Přijďte se nechat navnadit na jeden z nejočekávanějších eventů letošního podzimu, na kterém se představí celá řada předních světových producentů, mezi něž patří například Joseph Capriati, The Advent, Industrialyzer, Sasha Carrassi, Eric Sneo, A. Paul, Jay Lumen, Kaiserdisco či Dominik Eulberg a André Galluzzi.

Více informací o Apokalypse naleznete na oficiálních stránkách http://www.apokalypsa.eu/ nebo na Facebookovém kanálu http://www.facebook.com/ApokalypsaOfficial

Dodal: Nina Fialova, Olivier&Damian Praan
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM-UP APOKALYPSA

Čtvrtek 7. 11. 2013
Vstup: 100 Kč, s VIP a Gold vstupenkou Apokalypsa zdarma
Vystupují:
KLAUDIA GAWLAS (DE) SPIRIAKOS, SCORN, NIKA, NOIS
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika