Rest & Dj Fatte vydali společnou desku Střepy

Rest & Dj Fatte vydali společnou desku Střepy

01. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rest & DJ Fatte. Jedni z nejvýraznějších zástupců Ty Nikdy labelu a rapoví pionýři, kteří před třemi lety odpálili ničivou bombu v podobě společné desky Premiéra. V Čechách a na Slovensku se pravděpodobně nenajde vyznavač ryzího boombap zvuku, který by neznal některý z hitů jako Premiéra, Kuřivoj Vysajbong a dalších.
Tři roky ale uplynuly jako voda a fanoušci už nedlouho po vydání začali netrpělivě vyhlížet pokračování. A to je konečně na světě.
 

Druhá deska, která na sobě hrdě nese ověřenou značku kvality Rest & DJ Fatte, dostala název Střepy a jedná se o plnohodnotné pokračování debutu. Výbušné beaty od DJe Fattea jsou tentokrát ještě nebezpečnější a sloky od Resta jsou cokoliv, jen ne nuda a neustále se opakující témata. Především u Resta lze navíc pozorovat, že je od první desky o něco starší a zkušenější. V jádru to ale pořád je ten stejný Rest, jen s novými problémy a vyhraněnějšími názory. Celé album se nahrávalo v Rooftop studiu u Ondřeje Žatkuliaka, kde také proběhl zvukový mix a mastering. Z hostů se na desce objeví Idea, Paulie Garand, Boy Wonder, Separ, Majself, Strapo, Martin Svátek a kapela MVP.

Stejně jako u ostatních Ty Nikdy alb jsou Střepy kompletně k poslechu na Youtube a Bandcamp profilu vydavatelství, stejně tak je možnost si je koupit na iTunes. Všichni, kteří ještě nezanevřeli na fyzickou kopii na CD, si mohou svůj kousek objednat na Ty Nikdy eshopu. Deska bude navíc samozřejmě podpořena koncertním turné, ve kterém se Rest & DJ Fatte podívají do devíti českých a jednoho slovenského města. Celá tour bude završena 16. listopadu křtem alba v pražském klubu Rock Café.

Nemá smysl desku popisovat dále, nejlepší bude, když si na ni každý udělá svůj vlastní názor. Vy si tedy užívejte Střepy a potkáme se na koncertech.

Dodal: Radek Janků, Ty Nikdy Label
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REST & DJ FATTE - KŘEST ALBA

Sobota 16. 11. 2013
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Rest & Dj Fatte, MVP, DJ Trusty
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika